Alessio Romagnoli elmondása szerint boldog a Milanban és nem szándékozik távozni.

A 24 éves védő hétfőn egy rendezvényen tette tiszteletét, amelyen Gentleman-díjat kapott. Romagnoli az eseményen nyilatkozott a jövőjéről, a Milanról, a Bajnokok Ligájáról és Gennaro Gattusóról.

“Nagyon büszke vagyok, hogy másodjára is megkaptam ezt a díjat.” – kezdte Romagnoli.

“Hiszünk a Bajnokok Ligájában. Mindent meg fogunk tenni, hogy vasárnap nyerjünk és meglátjuk, hogy mi lesz a többi mérkőzés eredménye. Nem rajtunk múlik, de kötelező hinnünk benne. Nem lenne kudarc, inkább csalódás, ha nem sikerülne elérni a Bajnokok Ligája-indulást. Több mérkőzésen is hibáztunk és most jön az utolsó nekifutás. Mindig is hittünk benne, hogy sikerülhet. Mindig egységesek maradtunk, különösen a nehéz időszakokban. Nagyon közel vagyunk. Nehéz lesz, de bizakodunk és keményen dolgozunk a héten. Egy forduló van hátra és bármi megtörténhet.”

“Donnarumma? Hálásak vagyunk neki. Ő egy jelenség és megmentett minket. Megérdemli a gratulációt, ő egy nagyon jó srác. Gattuso? Nehéz éve volt, sokat fejlődött. Ő egy őszinte ember. Keményen dolgozott, nagyon jól kezelte a csapatot és fejlődtünk a tavalyi évhez képest, amikor kényes pillanatban felrázott minket. A pletykák nincsenek hatással az öltözőre.”

“Jól érzem magam a Milanban. Amíg boldog vagyok, addig itt akarok maradni és utána meglátjuk. nagyon jól vagyok itt. A klubnak kell beszélnie a pletykákról, nem nekem. Én vagyok a Milan csapatkapitánya és számos okom van, hogy itt maradjak.”

“Abate? Egy csapattárs és egy nagyszerű barát egyben. A hiányát érezni fogjuk az öltözőben. Nekünk fiatal játékosoknak segített a fejlődésben. Reméljük, hogy együtt fogunk ünnepelni.”