A Milan vezetősége a nyáron szeretné megerősíteni a támadó-szekciót és a figyeli az Olympique Marseille világbajnok játékosát, Florian Thauvin-t.

Pár nappal ezelőtt a France Football arról számolt be, hogy a Milan és a Napoli is közel áll ahhoz, hogy megállapodjon a játékossal a személyes feltételekről. Thuavin ügynöke nem sokkal később reagált és cáfolta a pletykákat.

A La Gazzetta dello Sport szerint Thauvin a Milan kiszemeltjei között van. A 26 éves támadó tavaly nyáron tagja volt a világbajnok francia válogatottnak és idén 33 tétmeccsen 15 gólnál és 9 gólpassznál jár a Marseille színeiben.

Thuavin posztja alapvetően jobb oldali támadó, azonban középcsatárként, támadó-középpályásként és bal szélső támadóként is bevethető. A Gazzetta szerint a játékos leigazolásához pénzügyi szempontból mindenképp szükség lesz arra, hogy a Milan a következő szezonban induljon a Bajnokok Ligájába. Paolo Maldini nemrég kijelentette, hogy a szezon végi helyezés jelentős hatással lesz az átigazolási piacra.

Ugyanakkor nem Thauvin az egyetlen célpont, ugyanis Leonardo listáján Everton Soares (Gremio) és Malcom (FC Barcelona) neve is szerepel.

1 hozzászólás