Németországból és Franciaországból érdeklődnek Ricardo Rodriguez iránt, azonban a Milannak nem áll szándékában megválni tőle.

A svájci válogatott balhátvéd alapember a Milanban és ebben a szezonban 26 meccsen 3 gólpasszt jegyzett a Serie A-ban. Állítólag a Bundesligából a Borussia Dortmund, míg a Ligue 1-ből a Monaco szeretné soraiban tudni Rodriguezt.

A La Gazzetta dello Sport szerint a klub nem akarja eladni Rodriguezt és hamarosan új szerződést kínálhat neki. A 26 éves játékos kulcsember Gattuso csapatában és az olasz vezetőedző ragaszkodik a maradásához. Állítólag a Milan további két évvel, azaz 2023 nyaráig hosszabbítaná meg Rodriguez jelenlegi szerződését, ami 2021-ig köti a klubhoz.

Rodriguez 2017-ben 15 millió euróért érkezett a Wolfsburgtól és azóta 79 meccsen játszott.

5 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Lehet velem van a baj,de én simán eladnám.Ezen a poszton is illene szintet lépni.Az Inter ellen teljesen ki voltam bukva miatta,rossz volt nézni,össze-vissza szaladgált szó szerint.Remegtem amikor labdakörnyékén volt és ez nem az első ilyen alkalom volt.Bár amilyen balhátvédeink voltak az elmult években,,,lehet csak telhetetlen vagyok,

  2. Én nekem nincsen nagyobb gondom vele. Nem mondanám azt hogy nincs olyan jó mint Calabria a jobb oldalon és azt sem mondanám hogy Laxalt jobb mint Rodriguez. Tehát addig ameddig nincs egy jobb de tényleg jobb ember a helyére addig biztosan nem adnám el.

  3. Rodriguezzel jelentősen stabilabb a Milan védelme, ugyanakkor a sebessége – külön kiemelném az induló sebességét – alapján nem biztos, hogy szélső védőként játszatnám. A baj viszont, hogy a fejjátéka sem kiemelkedő, tehát középső védőként sem lenne az igazi. Ha ló nincs, jó a szamár is. Én ez alapján megtartanám, mert az utóbbi évek milanos balhátvédjei közül messze ő a legstabilabb. Az Inter ellen nagyon gyengén játszott, sok technikai hibát vétett, de mindenkinek vannak gyengébb meccsei (kivéve Susót).
    Nincs túl sok olyan játékos, aki egyértelműen jobb és fegyelmezettebb Rodrigueznél. Strinic miatt megnyugtatóbb lenne, ha érkezne valaki erre a posztra, de inkább Rodriguez mellé, mint helyette. A spanyol-brazil vonalat nem nagyon erőltetném ezen a poszton; talán az ajaxos Tagliafico megérne egy próbát.