Nincsenek kétségek: Patrick Cutronénak nem áll szándékában elhagyni a Milant.

Cutrone az utóbbi időben kevesebb játéklehetőséget kapott, köszönhetően Krzysztof Piatek érkezésének. A lengyel csatár kiváló formában van, ezáltal alapember a Milanban.

Hetek óta folynak a találgatások Cutrone jövőjét illetően és a sajtó már az esetleges nyári távozásáról cikkez. Giovanni Branchini ügynök – aki Donato Orgnonival közösen intézi a csatár ügyeit – elmondása szerint a megjelent híreknek nincs valóságalapja. Cutronénak egyáltalán nem áll szándékában távozni és harcolni akar a kezdőcsapatba kerülésért.

“Patrick egyértelműen a Milanra összpontosít. Reméli, hogy képes lesz hozzájárulni a Bajnokok Ligája-indulás eléréséhez és az Olasz kupában való meneteléshez. Ezek fontos célok és tisztában van a helyzetével. Patrick tiszteletben tartja Gattuso döntéseit és a csapattársai képességeit. Cutrone a Milan utánpótlásában nőtt fel, ő Milan szurkoló és bízik abban, hogy örökké ezt a mezt fogja viselni.” – nyilatkozta Giovanni Branchini.

Az elmúlt napokban olyan híresztelések jelentek meg, amelyek szerint Cutrone iránt a Torino, a Fiorentina és a Dortmund is érdeklődik. A 21 éves játékos és az ügynöke a valótlan pletykák és a félreértések elkerülése végett úgy döntöttek, hogy eloszlatják a kételyeket a jövőt illetően.

“Meglepődtem ezeken a pletykákon, különösen a Torino kapcsán. Nem volt konkrét érdeklődés és nincs semmiféle kapcsolat. Cutrone csak a Milanra és a szezon hajrájára koncentrál. Patrick nagyon jól tudja, hogy ez az idény a fejlődésről szól és a versengésnek ösztönző hatása van. Soha nem gondoltunk a távozásra. Minden pletyka hamis, ami más klubbal kötött megállapodásról szól”

“Nem beszéltünk soha egyetlen klubbal sem és a jövőben sem tervezzük.” – tette hozzá.

4 hozzászólás a bejegyzéshez