Március 23-án nem akármilyen jótékonysági mérkőzést rendeznek az Anfielden.

Kevesebb, mint három hét múlva a legendákból álló Milan Glorie a Liverpool Legends ellen lép pályára. A gálameccset március 23-án, 16:00-kor rendezik a liverpooli Anfield stadionban, amely a világ egyik legrangosabb és legnagyobb történelemmel rendelkező létesítménye. Az összecsapáson többek között olyan legendás játékosok fognak pályára lépni mindkét oldalon, akik részt vettek a 2005-ös és a 2007-es Bajnokok Ligája-döntőn.

A jótékonysági mérkőzés bevételének egy részét a Milan alapítványa kapja meg. A meccsen Paolo Maldini lesz a Milan Glorie csapatkapitánya és Gennaro Gattuso is pályára fog lépni.

A MILAN GLORIE KERETE A LIVERPOOL ELLEN:

KAPUSOK: Abbiati, Dida, Fiori, Storari;

VÉDŐK: Cafu, Costacurta, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Pancaro, Simic;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Carbone, Gattuso, Pirlo, Rui Costa, Serginho;

TÁMADÓK: Borriello, Inzaghi, Kaká.

7 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. A meccsek alapján vicces a 2 meccses Fiorit a Milan Glorie tagjaként látni, bár logikus, ha már ebben az időszakban kerettag volt. Storarinak sem volt túl sok meccse, de ő szintén kerettag volt akkoriban.

  Carbone beválogatását viszont a világon semmi sem indokolja (hacsak az nem, hogy éppen a meccs napján lesz 51 éves), tekintve, hogy 1994-ben játszotta az utolsó meccsét a Milanban. Ez a gálamérkőzés meg elvileg a Milan és a Liverpool közös történetének állít emléket…

 2. Én Boriellot sem vágom annyira, sosem győzött meg teljesen, afféle elveszett a nagy ígéret ahogy nagy csapathoz került, mint pl. Gilardino, Matri stb. Elnézve a legendák korait akkor inkább pl. Sheva, Baggio (tudom nem csak Milan de Pirlo sem), Albertini, Seedorf, Massaro…
  Na mindegy ez is komoly így és kb. 2 csapatot lehetne összerakni:-)

  • Borriellot azért Matrihoz hasonlítani elég erős. 😀

   Borriellónak azért volt legalább egy jó szezonja és azért gólokat is lőtt. Matri ehhez képest egy rakás csődtömeg, egy szerencsétlen kétballábas. Lőtt 1 gólt nálunk, hatalmas bukó volt egy rakás pénzt kifizetni érte. Ezzel szemben Borriellót még sikerült is jó áron elpasszolni akkoriban.