Könnyen elképzelhető, hogy André Silva a szezon végén visszatér Olaszországba.

A hivatalos információk alapján a Sevilla tavaly nyáron 4 millió euróért vette kölcsön Silvát és a megegyezés értelmében a szezon végén 39 millió euróért végleg megvásárolhatja. A 23 éves csatár fantasztikusan kezdett Spanyolországban, hiszen az első 10 meccsén 7 alkalommal volt eredményes, azonban az utóbbi időben visszaesett a teljesítménye.

André Silva október óta az előző 18 meccsén mindössze 2 gólt szerzett és ennek következtében a Sevilla elbizonytalanodott a végleges megvásárlását illetően. Korábban úgy tűnt, hogy a spanyol együttes biztosan élni fog az idény végi opcióval. Amennyiben a Sevilla nem tart rá igényt, a portugál válogatott csatár a nyáron visszatérhet a Milanba.

Tovább nehezíti André Silva helyzetét, hogy a nyártól a Sevillában folytatja pályafutását az RB Salzburg izraeli csatára, Munas Dabbur, akiért 15 millió eurót fizettek.

15 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Sziasztok!

  Lehet sokan nem fogtok velem egyet érteni, de szerintem André Silva egyáltalán nem rossz játékos, csak Ő az a fajta játékos, akinek kellenek a meccsszámok, hogy belelendüljön. (Nem úgy mint Piatek.)
  Igaz, az idényben 28 meccs, 9 gól. Nem szép.
  Én még így is visszahoznám, adnék neki egy évet. DE, JÁTSZATNI KÉNE!
  Szerintem Piatek mellé bőven beférne, 2 csatáros játékkal.
  És az egy nagyon erős csatárkettős lenne…

  • Ezért írtam, hogy 1 évig játszatnám.

   A fiatal játékosokkal az a kockázat, hogy nem tudják a szintet egyenletesen hozni.
   Silva is jól kezdett a La ligában, de utána kipukkadt(?)!
   Milanban bődületesen rosszul kezdett, (szerintem) mire megszokta volna a légkört, a meccseket, stb…, addigra eladta a Milan kölcsönbe.

   Szerintem volna olyan jó, hogy beférjen a Milanba, többit meglátnánk…
   De, akkor sem esnék kétségbe, ha eladnánk. De a fa-és botlábú Patótól 1000x jobb!

 2. Van néhány variáció…
  – Silva megtáltosodik a bajnokság második felére, el kezdi ontani a gólokat, a Sevilla elégedett lesz vele, és szezon végén kifizetik az árát.. (erre látok a legkevesebb esélyt)
  – Marad a gyenge forma, de ennek ellenére a Sevilla mégis igényt tart rá, viszont elkezdenek alkudozni..
  Esetleg további kölcsönvételről, vagy ki tudja hány részletben akarják majd kifizetni.. Felajánlhatnak még érte játékost, de lehet megpróbálnak valamilyen úton módon faragni az árából.
  – Mard a gyenge forma, a Sevilla köszöni szépen nem él a lehetőséggel és visszakerül hozzánk.. (talán ez a legesélyesebb)
  Mi történik ha visszakerül a Milanhoz?
  – azonnal megpróbáljuk újra kölcsönadni valahova..
  – nyomottabb áron elviszi valami középcsapat..
  – marad a csapatnál, aztán meglátjuk mi lesz belőle.. Ugye nem olyan rég azt nyilatkozta Silva, hogy ő továbbra is Milan játékosnak tartja magát..

  Silva helyzetét szerintem nagyban befolyásolhatja, hogy a Sevilla és a Milan milyen helyet ér el a bajnokságban.. A Sevvila jelenleg nem áll BL indulást jelentő helyen, a Milan viszont igen.. Persze ez a bajnokság végéig bőven változhat..

  Még egy dolog a történettel kapcsolatban.. Jelenleg Piatek az első számú csatárunk, Cutrone nincs formában és ki tudja mi lesz vele, marad-e egyáltalán.. Ha maradna és a Milan indul a BL-ben, akkor is még mindenképp kell egy csatár.. Bármikor közbe jöhet egy sérülés vagy eltiltás.. Ha Cutrone távozik (vannak ilyen pletykák), akkor szerintem mindenképp igényt fogunk tartani Silvára..

  Nem egyszerű a történet, de szezon végéig várnunk kell, hogy mi lesz Silva sorsa..

 3. Halusz jól mondja,Leonardo nem kókler,majd eldönti.Silva ügyes gyerek,biztos hogy fejben van a probléma oka.Cutronét szerintem nem szabad elengedni,de ha netán megy akkor viszont nagyon rizikós lenne neki indulni egy ilyen kiszámíthatatlan játékossal mint a portugál,és szerintem ő nem az a fajta játékos aki beéri a cserecsatár pozicióval.

 4. Már a télen egyértelmű volt a Sevilla szándéka, megvették ugyanis a Salzburg elsőszámú gólfelelősét, Dabourt. És azért sikerült olcsóbban megvenniük, mert belementek hogy csak a nyáron csatlakozik hozzájuk.
  Ergo Silvat visszaküldik a nyáron, és jön is az új igazolásuk!