Az olasz védő a sérülése után először a Milan ificsapatában fog pályára lépni.

Mattia Caldarának az elmúlt hónapokban Achilles-sérülés miatt nagyon sok mérkőzést kellett kihagynia, de nemrég felépült és az utóbbi időben már a csapattársakkal edzett. A 24 éves középhátvéd a tavaly nyári érkezése óta mindössze 1 tétmeccsen játszott az Európa Ligában, így a Serie A-ban való debütálása még várat magára a Milan színeiben.

A Corriere dello Sport, a Sky Sport Italia és a MilanNews szerint Caldara még a visszatérés előtt az ificsapatban fog játszani és ennek megfelelően pályára léphet a Palermo Primavera ellen. Az olasz védő készen áll a játékra és elképzelhető, hogy 50-60 perc játéklehetőséget fog kapni Federico Giunti együttesében, akár csak korábban Andrea Conti.

A Milan Primavera nehéz helyzetben van, ugyanis a kiesést jelentő 15. helyen áll 18 ponttal. A piros-feketék a 14. pozícióban tanyázó Palermót fogadják hazai pályán és jelenleg 1 pont a különbség a két együttes között. A tizenhat csapatos bajnokságban a Milan ificsapata rendelkezik a második leggyengébb védelemmel.