Adriano Galliani, a Milan korábbi vezérigazgatója elismerő szavakkal illette a 20. születésnapját ünneplő Gianluigi Donnarummát.

“Gigio egy rendkívüli kapus. Az elsők között küldtem neki jókívánságaimat a születésnapján. Egészen hihetetlen, ha arra gondolok, hogy több mint 150 meccsen védett a Milanban. Emlékszem, amikor felhívott Mihajlovic és közölte, hogy Gigio először fog kezdeni. Nagyon örültem neki, ő egy fenomén. Köszönettel tartozunk Mauro Bianchessinek, aki felfedezte őt és eljött a házamba, hogy meggyőzzön. Gigio egy lépésre volt az Intertől, de végül sikerült elhoznunk őt a Milanba.” – nyilatkozta Galliani.

“Bianchessi ragaszkodott hozzá és a jövő kapusaként állította be őt. Zöld utat adtam és nagyon örülök, hogy megszereztük. Azt kívánom Gigiónak, hogy örökre Rossonero maradjon.”

“Gyakran hallok felőle. A nagy mérkőzések előtt üzenetet küldök neki. Tudja, hogy imádom őt és nagyon jól teljesít. Büszkeséggel tölt el, ha visszagondolok arra a nyárra, amikor szerződtettük. Bianchessi nagy erőfeszítéseket tett a megszerzése érdekében. Ő egy tehetséges megfigyelő. Mára Donnarumma a világ egyik legerősebb kapusa lett. 2016-os Olasz szuperkupa? Hogyan is felejthetném el, csodálatos pillanat volt. Gigio nagyszerűen hárította Dybala tizenegyesét, majd Pasalic belőtte a büntetőjét.”

2 hozzászólás a bejegyzéshez