Krzysztof Piatek az 5. mérkőzésén már a 6. alkalommal volt eredményes, legutóbb az Atalanta ellen duplázott és fontos győzelemhez segítette csapatát.

A 23 éves lengyel csatár az utóbbi időben nagyszerű formában játszik és szombaton sorozatban a negyedik meccsén talált be a Milan színeiben.

“Nagyon boldog vagyok. Csatár vagyok és gólt akarok szerezni. Jelenleg 5 meccsen 6 gólom van és ezt a formát fenn kell tartanom ameddig csak tudom, hogy segítsek a csapatnak. Úgy érzem magam itt, mintha családtag lennék, boldog vagyok. Mindenki nagyon jól bánt velem, amikor megérkeztem és nagyszerűen érzem itt magam. Nagyon sokat dolgozunk a hét folyamán és mindenki egyre jobban megismeri egymást. Gattuso? Ő egy nagyszerű edző és a Milan legendája. Rengeteg bizalmat ad nekem.” – mondta Piatek.

“Mindig hiszek magamban és bízom benne, hogy sok gólt fogok szerezni. El kell ismernem, hogy 5 meccs alatt 6 gól egy nagyszerű mérleg és ez jobb, mint amit elképzeltem. A gól előtt szorosan fogtak a védők, de tudtam, hogy előbb vagy utóbb jönni fog a labda és úgy mozogtam, hogy elsőként érkezzek rá.”

“Örülök a két gólomnak és szeretném így folytatni.” – tette hozzá a lengyel csatár.