A klub eltökélt szándéka, hogy hosszú évekre magához kösse a csapat egyik legértékesebb játékosát, Susót.

Suso jelenlegi szerződése 2022 nyaráig szól, azonban 2017 szeptemberében a legutóbbi hosszabbítás alkalmával a felek egy 38-40 millió eurós kivásárlási záradékot foglaltak a szerződésébe, amely külföldi klubokra érvényes. Az akkori tárgyalásokat Massimiliano Mirabelli, a Milan korábbi sportigazgatója intézte.

A MilanNews.it beszámolója szerint a klub vezetősége tárgyal Susóval a hosszabbításról. A Milan hamarosan egy 2024. június 30-ig szóló szerződést fog kínálni a spanyol támadónak, akinek a fizetése 3 millió euróról 3,5 – 4 millió euróra növekedhet. Emellett a klub szeretné eltörölni a kivásárlási záradékot is, ráadásul úgy tűnik, hogy erre a játékos is nyitott.

Suso számtalan alkalommal beszélt arról, hogy mennyire jól érzi magát a Milanban. A legutóbbi nyilatkozatában azt is elismerte, hogy tavaly nyáron több ajánlatot is visszautasított és esze ágában sincs távozni.

“Beszéltünk a klubbal a szerződésemről. Ezzel az ügynököm foglalkozik. Boldog vagyok és mindent beleadok, ahogy mindig is tettem a klubért.” – nyilatkozta Suso pár napja.

A MilanNews megjegyzi, hogy a felek valószínűleg probléma nélkül meg fognak egyezni egymással, hiszen a klub szeretné megtartani őt és a játékos sem szeretne távozni.

12 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Egy jó formában lévő Suso azért még mindig erőssége ennek a csapatnak. Jó ötlet a kivásárlási ár átírása, ha valaki vinni akarja, akkor legalább nagyobb pénzért. Illetve szimpatikus az, hogy többször nyilatkozta, hogy szivesen marad. ( Higuain). Adott egyenlőre egy biztos háttér, A Leonardo-Maldini páros játékospolitikája is jónak tűnik, persze még az elején vannak.

  2. Abszolút jó döntés, jár a pacsi a vezetőségnek. Suso az egyik legértékesebb és legjobb játékosa a mai Milannak Donna és Romagnoli mellett. Nagy divat lett szidni a spanyolt de ehhez már lassan mindenki hozzászokik. Rettentően ostoba aki azt mondja hogy el kell adni.

    Folyamatosan kapja az önző, egysikú, kiismerhető, egylábas, lassú jelzőket, de mindig rácáfol. Az utóbbi meccseken a sérülése után nem volt a legjobbak között, de látszik hogy még nincs 100 százalékos állapotban. A képességeit nem lehet vitatni és nem szabad elmenni szó nélkül amellett h egy szimpatikus és harcos játékos. Ezerszer lett volna lehetősége lelépni (és feljebb lépni szintben) az elmúlt években, de ő mindig maradt miközben nyakig ért az a bizonyos nyakigérni való köszönhetően a korábbi tulajoknak.