2022. szeptember 27., kedd

Lucas Paquetá meghívót kap a brazil válogatottba?

-

Könnyen elképzelhető, hogy a jó teljesítményének köszönhetően Lucas Paquetá ott lesz a brazil válogatottban a márciusi felkészülési meccseken.

A 21 éves középpályás január elején érkezett és azóta az összes meccsen kezdő volt a Milanban. Tite, a brazil válogatott szövetségi kapitánya elküldte asszisztensét, hogy Paquetá teljesítményét figyelje. Sylvinho a Napoli elleni kupameccset és a Roma elleni bajnokit is megtekintette, továbbá ma este ott lesz a San Siróban a Cagliari ellen.

Úgy tűnik, hogy Sylvinho elégedett Paquetával és eléggé valószínű, hogy be fogják válogatni a brazil keretbe a márciusi Csehország elleni felkészülési meccsre. Ez egy fontos teszt lehet a 21 éves középpályás számára, hiszen a nyáron rendezik a Copa Americát.

“Paquetá egy fontos játékos, aki jól alkalmazkodott. A Milan egy nagyszerű csapat és Gattusónak köszönhetően szervezett. Hasonló a taktika, mint a brazil válogatottnál. Paquetá első benyomásai pozitívak Európában. Ő kétségtelenül egy olyan játékos, aki nagyon sokat fejlődhet.” – nyilatkozta nemrég Sylvinho, a válogatott segédedzője.

Paquetá tavaly szeptemberben Tite kezei alatt már bemutatkozott a brazil felnőtt válogatottban: az USA elleni 2-0-ra megnyert meccsen 19 perc játéklehetőséget kapott, pár nappal később pedig El Salvador ellen is pályára lépett – szintén csereként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS