A Milan a következő hetekben fog találkozni a francia élvonalbeli OGC Nice elöljáróival Allan Saint-Maximin ügyében.

A piros-feketék már a januári átigazolási időszakban is szerették volna megszerezni a 21 éves támadót, azonban a mercato utolsó napjaiban a Nice visszautasította a megkeresést. Úgy tűnik, hogy a Milan vezetősége nem mond le a játékosról, akit a nyáron mindenképpen szeretnének megszerezni.

A MilanNews, a La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport beszámolója szerint Leonardo és Maldini a következő hetekben – még februárban – tárgyalni fog a francia klubbal. A vezetők célja, hogy egy úgynevezett elővásárlási jogot szerezzenek Saint-Maximin játékjogára, ugyanis rendkívül nagy az érdeklődés iránta. A 21 éves francia játékos – aki a támadó-szekció bal és jobb oldalán, valamint középcsatárként egyaránt bevethető – örömmel csatlakozna a csapathoz és már igent mondott a Milannak.

A Gazzetta hozzáteszi, hogy a Milan ajánlata 20 millió euró Saint-Maximinért, míg a francia klub 25 millió eurót kér érte. Saint-Maximin szerződése 2020 nyarán jár le a Nice együttesénél és ebben a szezonban 21 bajnoki meccsen 6 gólt illetve 3 gólpasszt jegyzett.

1 hozzászólás