Úgy tűnik, hogy jelenleg nincs megállapodás Raoul Bellanova és a Milan között a szerződéshosszabbításról szóló tárgyalásokon.

A 18 éves saját nevelésű jobbhátvéd szerződése a szezon végén lejár és az utóbbi hetekben olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint könnyen elképzelhető, hogy a fiatal játékos távozik a klubtól. Bellanova 2006-ban csatlakozott a Milan utánpótlásához és azóta végigjárta a korosztályos csapatokat, jelenleg pedig a Primaverában játszik.

Bellanovát a posztján az egyik legtehetségesebb játékosnak tartják a korosztályában és novemberben az olasz U20-as válogatottban is bemutatkozhatott.

A MilanNews beszámolója szerint a múlt héten pénteken a Casa Milanban tárgyalás volt Bellanova szerződésének meghosszabbításáról. Állítólag egyre távolabb a megegyezés a felek között és bonyolult a kialakult helyzet. A 18 éves olasz játékos iránt számos klub érdeklődik, nevezetesen Olaszországból a Torino, az Atalanta és a Sampdoria, míg Angliából a Manchester City és a Tottenham. Továbbá a hírek szerint a Juventus, a Bologna és a Sassuolo is figyelemmel kíséri a teljesítményét.

Az olasz portál szerint Bellanova jövője a következő hetekben eldőlhet, ugyanis amennyiben nem hosszabbít szerződést a Milannal, akkor januárban szabadon tárgyalhatnak vele más klubok. Állítólag Bellanova a távozás esetén a Sampdoriát preferálná, ugyanis jó esély van arra, hogy ott állandó játéklehetőséget kaphat az első csapatban, mivel Bartosz Bereszynski és Jacopo Sala is távozhat.

Bellanova még nem debütált tétmeccsen a Milan felnőtt csapatában.

7 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Ok de mi maga a problema? Ne veszitsunk mar el megint egy jo sajat nevelesu jatekost!

  Masik meg Gazidis evente ket fiatallal akarja novelni az elso csapatot a penzugyi intezkedesek miatt meg amugy is! Akkor miert valna meg a klub az utanpotlas egyik legjobbjatol? Itt csak azt tudom elkepzelni hogy a vegetoseg nem tudja megadni neki az allando lehetoseget Calabri es Conti mellett neki!
  Attol viszont meg nem kell megvalni tole! Kolcson kellene adni es kesobb ha bevalik akkor valaki a harom jatekos kozul jo penzert tavozhat! Fiatalok mind a harman!

 2. Szerintem is az a gond, hogy itt csak padozna, ott van Calabria, Conti, Abate….és ha kell akkor még Borini is, tehát ha fiatal és érzi hogy többre van neki mint állandóan padozni, vagy minden éven máshol játszani kölcsönbe…. Na meg gondoljatok bele mi jobb padozni egy közép csapatnál aminek nincs nagyon fényes jövője, vagy állandóan játszani egy Sampdoriaban ahonnan ha jól megy neki 1-2 éven belül elhozza valami nagyobb csapat és lehet a vezetőség sem akar adni valami nagy fizetést egy 4 számú védőnek….

 3. Az teljesen érthető, ha mondjuk 18 évesen szeretne néha játszani a felnőttek között. Az biztos, hogy a Calabria, Conti kettős hosszú évekre jó megoldás lehet, amennyiben utóbbi visszanyeri formáját. Calabriának még fejlődnie kell egyértelműen, de van ok bizakodni. Abate még kérdéses, ő azért már hosszú ideje itt van és ha lehet csúnyán fogalmazni, ő az utolsó játékos abból a Milanból, amely még “sikereket” ért el – bajnoki cím, szuperkupa 2011-ben.

  Engem az a kérdés is foglalkoztat, hogy miért most kell kinlódni a szerződéshosszabbítással? Van egy tehetséges srácunk, lejár a szerződése és fél évvel előtte kezdenek el gondolkodni h jó lenne hosszabbítani vele… Miközben City és Spurs szintű topklubok is akarják. Fura. Olyan, mintha senki nem foglalkozna a Primaverával. Ezt tükrözi is az, hogy kb kiesőjelölt helyen állnak a srácok egy gyenge, teljes mértékben alkalmatlan edzővel.

  Bellanováról annyit, hogy tényleg jónak tűnik a srác, viszont kicsit az érezhető, mintha túlságosan nagy hype-ot kapna. Szerintem a srácnak jobban a futballra és a fejlődésre kellene koncentrálnia és kevesebbet az Instagramon posztolgatni. A szurkolók egy részénél -részben nálam is – az is kiverte a biztosítékot, hogy a Juve elleni elveszített meccs után a Juve öltöző előtt jópofáskodott CR-rel. Oké, közös fotó meg ilyenek, intézzék el maguknak, de ezt nem kell közzétenni a világhálón.

  Egyébként én mindenképpen sajnálnám ha ingyen elengednék, mert tehetséges ez vitathatatlan. Persze az más kérdés, hogy tud-e tovább fejlődni. Májusban 19 lesz, azért ha ennyire jónak hiszik akkor már be kellene állítani a felnőttekhez lásd Alexander Arnold esetét.