2022. szeptember 27., kedd

Paquetá már decemberben edzésbe állhat a Milannál

-

A várakozások szerint Lucas Paquetá az utolsó meccse után Milánóba érkezik.

Nemrég a Milan és a Flamengo is megerősítette, hogy megszületett a megállapodás Lucas Paquetá átigazolásáról. Sajtóhírek szerint a klub 35 millió eurót fizet a brazil középpályásért és körülbelül 25 millió eurót a játékos tulajdonjogának 70 százalékát birtokló Flamengo kap, míg a fennmaradó 10 millió a játékos családját és az ügynökségét illeti.

A Sky Sport Italia újságírója, Peppe Di Stefano arról számolt be, hogy Paquetá már decemberben csatlakozik a Milanhoz. A 21 éves középpályás december 2-án a Clube Atlético Paranaense ellen játssza utolsó mérkőzését a Flamengóban és ezt követően Olaszországba repül, hogy megkezdje az edzéseket Milanellóban az új csapatában.

Mivel a téli átigazolási időszak hivatalosan január 3-án nyit, így Paquetá addig nem léphet pályára tétmérkőzésen a csapatban. Di Stefano megjegyzi, hogy Paquetá a januári debütálása előtt több mint egy hónapig a csapattársakkal fog edzeni, elősegítve a beilleszkedését és azt, hogy a lehető legjobb erőnléti állapotban legyen a bevetésre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS