Andrea Conti várhatóan októberben visszatérhet a pályára – állítja az ügynöke.

“Andrea jól van és csak egy kis időre van szüksége, hogy visszanyerje az erőnléti állapotát. Sajnos két súlyos sérülése volt, így még kell neki néhány hét. Nem siettetjük a visszatérését, de úgy gondolom, hogy október közepén vagy október végén újra elérhető lesz.” – mondta Mario Giuffredi, Conti ügynöke a Calciomercato.com oldalnak.

A 24 éves jobbhátvéd kimaradt az Európa Liga csoportkörére nevezett keretből, azonban az ügynöke szerint jó döntés született Gennaro Gattuso és a klub részéről.

“Andrea nagyon intelligens srác és profin fogadta a kimaradását. Úgy gondolom, hogy helyes döntés született, amelyet velünk egyetértésben hoztak. Az egyetlen vágya, hogy meghálálja a sok szeretetet, amit a szurkolóktól, a csapattársaktól és a klubtól kapott az elmúlt hónapokban. Conti bizonyítani akar.”

4 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Én még bízok Contiban, remélem, hogy nem lesz Redondo 2. Nekem valamiért nagyon szimpatikus a srác, illetve a kevés idő alapján, amennyire megtudtam ítélni, intelligens és letisztult játéka van. Viszont elég nehéz lesz újra felépítenie magát, az önbizalma a béka segge alatt lesz és baromira félteni is fogja magát két ilyen sérülés után… Meg kell mutatnia, hogy nagy harcos, mert látott már a világ pozitív végkifejletet is ilyen esetben, most hirtelen Strootman jut eszembe, akinek a két súlyos sérülése után sikerült visszanyernie a formáját. Forza Conti!

  2. Térdsérülésből nagy visszatérőként hirtelen Franco Baresi jut eszembe.
    A 94-es VB-n az első meccsen térdsérülést szenvedett, meg is műtötték.
    A döntőn pedig már játszott, nem is akárhogy.

    Bár biztosan léteznek különböző térdsérülések, és nem mindegyikből lehet felépülni 3 hét alatt.