Maurizio Sarri, a Chelsea újdonsült vezetőedzője szeretne újra José Manuel Reinával dolgozni, éppen ezért egy 7-8 millió eurós ajánlatot tehet a Milannak.

A spanyol világ- és Európa-bajnok hálóőr három év után elhagyta a Napoli együttesét és a szerződésének lejártával csatlakozott a Milanhoz. Reina 2021 nyaráig szóló szerződést kötött a piros-feketékkel és nemrég visszatért vakációjáról, hogy megkezdje a felkészülést az új csapatával. Pepe Reina tegnap érkezett meg Milanellóba és a csapattal utazott az Amerikai Egyesült Államokba, ahol Gennaro Gattuso együttesére három felkészülési meccs vár.

Az elmúlt napokban olyan pletykák merültek fel, miszerint Maurizio Sarri szeretné a Chelsea-hez csábítani a spanyol válogatott kapust. Az amerikai indulást megelőzően Reina a MilanNews.it-nek adott interjút, amelyben kitért az olasz szakemberre is.

“Már alig várom a kezdést, hogy gyorsan csatlakozzak a csapattársaimhoz. Korábban is jó kapcsolatom volt a Donnarumma-testvérekkel. Mindannyian első számú kapusok akarunk lenni. Egy jelentős klub mezét viseljük és mindent beleadunk. Az edző fogja eldönteni, hogy ki véd a kapuban. Nemrég érkeztem meg és szeretném kiélvezni ezeket a napokat. A lehető leghamarabb be akarok illeszkedni és hozzájárulni a csapat növekedéséhez. Sarri? Nagyon sokat köszönhetek neki. Közel áll hozzám és a legjobbakat kívánom neki.” – mondta Reina.

A Sportmediaset szerint Sarri mindenképpen szeretné csapatában tudni Reinát, ezért a Chelsea egy 7-8 millió eurós ajánlatot nyújthat be a piros-feketéknek. A 35 éves kapus ingyen érkezett a Napolitól, azonban a szabályok lehetővé teszik, hogy egy játékos csatlakozhasson egy másik klubhoz ugyanabban az átigazolási időszakban.

7 hozzászólás a bejegyzéshez