A legfrissebb hírek szerint jó esély van arra, hogy Riccardo Montolivo 6 év után távozik.

Mint arról beszámoltunk, Montolivo Olaszországban marad és nem fog a csapattal utazni az Amerikai Egyesült Államokba, ahol a Milan a következő két hétben felkészülési mérkőzéseket fog játszani. A Sky, a MilanNews, a La Gazzetta dello Sport és a Corriere della Sera egybehangzó információja szerint Montolivo kimaradása az edzői stáb döntése volt.

Minden jel arra utal, hogy Gattuso nem számol a 33 éves középpályással a soron következő szezonban.

A Corriere della Sera állítása szerint Montolivo nehezen viselte a döntést, mivel nem kapott részletes magyarázatot a kimaradásának okára.

Az olasz lap szerint a Milan szándéka szerződést bontani Montolivóval, akinek a jelenlegi kontraktusából 1 év van hátra és szezononként 2,5 millió eurót keres. Állítólag a Bologna vagy a Werder Bremen lehet Montolivo új klubja, míg a rossoneri a Fiorentinától távozó és jelenleg szabadon igazolható Milan Badeljt nézte ki a helyére.

16 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. A Montolivo – Locatelli duóból az egyiknek mindenképp mennie kell. Ezt mondtam szezon közben is.
  Eddig úgy nézett ki Locatellit adjuk el, ami a rosszabbik megoldás lett volna.
  De hála istennek meg jött az eszük és Montolivo-tól válunk meg.
  Locatelli-t megtartanám, de ha jön valaki érdemesebb minőségtől függően, akkor mehet kölcsönbe vagy véglegesen is akár.

 2. Tudom, most néhány embernek beletaposok a lelki világába, de úgy gondolom, hogy mindent elmond a Milan közelmúltjáról, hogy egy olyan szürke, jellemtelen, átlagos, középszerű senki, mint Montolivo, évekig csapatkapitány lehetett.. Nem tudom volt-e valaha ennyire szánalmas csapatkapitányunk..
  Az ahogy állítólag Seedorf kipicsázásában is szerepet játszott, az én szememben csak tovább ront a megítélésében..
  Remélem soha nem húz magára többet Milan mezt, és végleg eltűnik a csapat környékéről is.

  • Miért kell hasonlítgatni melyik a nagyobb kutyaütő?
   Montolivo-ra van szükségünk? Nincs. Éveken keresztül semmi hasznát nem vettük. Mehet.
   Bertolacci pletyka miszerint marad, másnapra ki is hűlt, mert a Genoa igényt tart a szolgálataira. Hogy most Gattuso mégis megtartaná-e, azt nem tudjuk, de egy biztos az új tulajnak el kell kezdenie kitakarítania a sallangot a keretből.

   A lista hosszú és Bertolacci is rajta van, de egyszerre nem engedhetünk el mindenkit.

   A.Donnarumma, Gabriel, Gustavo Gomez, Luca Antonelli, Ignazio Abate, Riccardo Montolivo, José Mauri, Bertolacci, Nikola Kalinic, Carlos bacca és talán A.Silva.

   Ez 11 játékos és mindegyiktől meg kell szabadulni és minőségibb embereket ültetni a padra is, ha valaha is el akarunk érni valamit.

   Bertolacci tőlem azonnal mehet, amint hozunk egy másik középpályást… nem az ő pótlására, mert eddig se nálunk játszott, hanem a posztra.

   Különben ha már midnenképp össze akarjuk hasonlítani a 2 embert.
   Montolivo már 33 éves, míg Bertolacci 5 évvel fiatalabb. Ha Gattuso mégis megtartja egy szezonon belül biztosan ki is derül jól döntött-e.

   • Ne hasonlítsátok,mert Montolivo 33 évesen is1000x többet ér mint Bertók Lacika…igaz ez nem egy nagy tett Montitól mivel Bertok Lacika annyit nem ér mint a szárított lepkefing…

    Tehát a sorrend nálam az lenne : Mauri szerződés bontás ! már réges régen !!!
    Bertók Lacika dettó vagy vkinek eladni 5-6 labdáért többet nem ér,és jöhet Monti persze…de ameddig Bertók Lacikák,Maurik meg Baccák vannak a keretben addig rossz a sorrend !!!

 3. Egyedül A. Donnával nem értek egyet. 2 meccsen védett, egyik se volt könnyű és kapott gól nélkül hozta mind a kettőt. Nem keres sokat és nincs nagy pofája, meccseken odateszi magát. 3. számú kapusnak tökéletes. Aztán, hogy az öccse, reina vagy ne adj isten plizzari áll a kapuban az más kérdés.