Gennaro Gattuso, a csapat vezetőedzője boldogan nyilatkozott, miután a klub sikeresen fellebbezett a Sportdöntőbíróságnál az UEFA kizárása ellen. Az olasz szakember beszélt Bonucciról és Leonardóról is.

“Nagyon elégedett vagyok, hiszen a pályán már kiharcoltuk az Európa Ligában való indulást. Ott leszünk a sorozatban és boldogok vagyunk. Az elmúlt 12 nap nem volt könnyű, de a játékosok sokat segítettek az elkötelezettségükkel. A srácok jól ismerik egymást és az előző szezonban időnként minőségi futballt játszottunk. Azt gondolom, hogy szükség van erősítésre, mivel két versenysorozatban fogunk játszani.” – mondta Gattuso.

“Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Milan edzője lehetek. Meg kell mutatnom az értékeimet és mindent bele fogok adni. Büszkeséggel tölt el, hogy az új tulajdonosok elismerésüket fejezték ki, ezáltal nyugodtabban végezhetem a munkámat. UEFA? Tiszteletben kell tartanunk a pénzügyi szabályokat, de tény, hogy tennünk kell valamit, ha fontos cél eléréséért akarunk versenyezni.”

“Bonucci? Beszéltem vele és a többiekkel is. Leo egy profi és hihetetlen játékos. Meg kell hallgatnunk a játékosokat. Leo fontos játékosa a csapatnak és mindenáron meg akarjuk tartani. Vannak pillanatok, amikor tiszteletben kell tartanunk a játékosok választását. Várunk és meglátjuk.”

“Leonardo? Igaz, hogy a múltban volt néhány problémánk egymás között, de megoldottuk ezeket. Nincs semmi gond. Gyakran beszélünk egymással a futballról. Úgy gondolom, hogy ha Leonardo visszatér a klubhoz, akkor tárt karokkal fogjuk őt várni.” – tette hozzá.

4 hozzászólás a bejegyzéshez