Hamarosan lezárulhat az átigazolás és Manuel Locatelli csatlakozhat a Sassuolo együtteséhez.

A 20 esztendős középpályás nagyszerű teljesítményével a 2016/2017-es szezonban robbant be, azonban az előző idényben Lucas Biglia érkezésével a kispadra szorult és csak kiegészítőember volt a csapatban. Locatelli iránt több klub is érdeklődött Olaszországból, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy a Sassuolo lesz a befutó.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja úgy tudja, hogy előrehaladott stádiumban vannak a tárgyalások a Milan és a Sassuolo között Locatelli átigazolásáról. A felek már megállapodtak egymással, így a saját nevelésű középpályás 11 millió euróért válthat klubot. Ehhez az összeghez további 2-3 millió euró bónusz társul. A MilanNews információja szerint a felek az utolsó részleteket vitatják és ezt követően lezárulhat a transzfer.

A Milan mindenképpen szeretne visszavásárlási opciót, így a két klub most ennek nagyságáról tárgyal.

[adrotate banner=”32″]

15 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Sajnálom a távozását ès csak az adhat felmentèst ha ez a transzfer utat nyit egy új sokkal jobb igazolásnak.

  Máskülömben a mi szerencsènket ismerve ha Locatelli belejön a jatekba pont annyit fog èrni amire nekunk mar nem lesz penzunk.

 2. Vicc az egész, komolyan…

  Az égvilágon semmi baj nem lenne az eladásával, ha mondjuk a 8-10 évvel ezelőtti Milanban lenne. Szép lesz Mauri, Bertolacci meg Badelj féléket nézegetni a középpályán, miközben a saját nevelésű fiatalt meg eladjuk. Bohócok meg tapsolnak is hozzá. Nyilván voltak hibái, de könyörgöm nem Pirlo játszik a posztján, hanem Biglia és Montolivo… Nagy szakértelem kell ideböfögni egy 20 éves játékosra hogy leépült, túlárazott… Első idényében szinte folyamatosan játszott és nem volt rossz, tavaly kevésbé teljesített jól, de ez a keret 85 százalékára elmondható. Úgy nehéz is jól játszani, amikor a padon ülsz és 5 percre állsz be a meccs végén…

  Az viszont érdekes, hogy az utolsó 3-4 fordulóban játszott és pazarul helyettesítette a megsérült Bigliát.

  • Ezzel most teljesen azonosulni tudok…Locatellit eladjuk és hozzuk Halilovicot,lehet Badelj-t ill visszajött Bertolacci…..hát egyiket sem érzem nagyobb volumennek Locánál….sőt Bertolacci egy p…cs,Halilovic meg eleve gyengébb…tán Badelj az aki kicsit más pozicióba tolja és ott mondjuk jobb….de ő meg nincs is még itt….szóval nem Loca akit elkell adnunk…..

 3. Game Over…Ennyit tennék hozzá, ha a saját tehetséges utánpótlásokat eladjuk. Gyakran egy közepes teljesítményt nyújtó, sok mérkőzéssel a háta mögött bíró középpályás drágább, mint egy támadó. A Milan pedig 11 millióért kiárusít egy tehetséges, fiatal, még csak nem is sérülékeny középpályást, aki a csapat legalulfizetettebb játékosa volt..Sassuolo meg majd évi 1 millióval letörleszti, 11 év alatt be is jön az érte kapott pénz. Minden csapat elsőként a középpályát fejleszti..mind1. Nem is idegesítem tovább magam.
  Bertolacci pedig meggyőzte Gattusot. Ennyi erővel elmegyek én is próba játékra, lehet én is meggyőzöm őt.

 4. Hát én egész szezon alatt azon a véleményen voltam, hogy a Locatelli – Montolivo duóból az egyiket el kell passzolni. Igazából Montolivo-tól válltam volna meg inkább. Ha pedig Locatelli, akkor csakis kölcsönbe.

  Gattuso nagyon jó edző, de visszahozni Bertolacci-t??? :O Szenthabakukk……

  Kucka-t meg eleve nem kellett volna elengedni, Kessie-vel válthatták volna egymást egész szezonban. De most már megint visszahozni? Inkább ne…

  Na kiváncsi vagyok, jön-e valaki, akiért nem fogjuk bánni…