A legfrissebb hírek szerint Paolo Maldini nagyon közel áll ahhoz, hogy a klubnál vállaljon munkát.

Az Elliott Management hivatalosan is megkezdte a klub átvételét, miután Yonghong Li határidőre nem rendezte a 32 millió eurós tartozását. A tulajdonosváltás napokon belül megvalósulhat és az amerikai befektetési alap utasította az illetékeseket egy rendkívüli igazgatósági ülés összehívására.

A MilanNews és a La Gazzetta dello Sport kedden reggel arról számolt be, hogy az Elliott tárgyal Maldinivel a lehetséges visszatérésről. Állítólag a felek már a múlt héten találkoztak Ibizán és jelentős szerepkört ajánlottak az olasz legendának. Az Il Giornale jelentése szerint az Elliott meggyőzte Maldinit, aki visszatérhet a klubhoz és a jövőben technikai igazgatóként dolgozhat.

Az olasz lap szerint a felek mindenben megállapodtak egymással, már csak a szerződés aláírása hiányzik.

[adrotate banner=”32″]

13 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Olyan volt, mint egy remalom, mikor hallottam, hogy a kinainak nincs penze a csapatra. Hab a tortan (vagy kes a sebben), hogy az inter vasarol mint egy kiraly. Remelem befektetik a 150 milliot, amirol olvasgatok es eladjak a csapatot egy olyannak, akinek tenyleg van penze.

  • ne álmodozzál. az a 150 milla működésre (tehát fizuk) + átigazolás. és különben sem lehet ész nélkül megint, mert az uefanak így is a begyébe vagyunk. én azt mondom egy klasszis csatár és le van tudva az idei mercato. esetleg egy Kessié típusú ütköző.

   • Az UEFA-nak NEM a klub van a begyében, hanem Li!
    Fogjátok már fel végre!
    Nem Berlusconi adóssága és ne sajnáltassátok már a kínait, mert Berlusconi drágán adta el a klub-ot.

    Minden, ami negatív volt a klubnál, azt Li MEGVETTE! Mindennel együtt.
    Az UEFA-nak azzal volt gondja, hogy a tulajdonos csoport nem fedte fel kivoltát, nem mutattak be semmiféle garanciát, az óriási kölcsönt pedig nem törlesztették.
    Egy centet SE fizetett vissza az ELLIOT-nak.

    Most úgy állunk, hogy csupán a tény, hogy ELLIOT átvette a klub-ot, óriási esélyt teremt arra, hogy az UEFA mégis engedjen indulni az EL-ben.

    Semmi más nem kellett hozzá, csak egy tisztázott hátterű tulajdonos, aki nem kölcsönből akarja vezetni a klub-ot.

     • Mr Gareth.
      Raktam már ki hasonlót angolul is, de a kutya el se olvassa, vagy nem érti.
      Szvl most csemegeként itt van magyarul.

      – 2014. júniusa és 2017. decembere között a Milan 120 millió euróval túllépte a pénzügyi fairplay paramétereit és jogszerűségét
      – kétségek merültek fel az új milánói menedzsment gazdasági tervének hitelessége kapcsán, melyet háromszor is módosítottak
      – a felvett hitelek miatti adósság pénzügyi “stresszt” okozott a klubnál
      – a Yonghong Li-ről szóló kételyek már novemberben világosak voltak, amikor az UEFA tájékoztatást kért az adósság refinanszírozásáról, miközben elemezte az önkéntes megállapodás kérését, amit később elutasított a szövetség
      – az üzleti terv átírását követően az UEFA-nak kiderült, hogy a kínai kereskedelmi bevételek 277 millióról négy év alatt 128 millió euróra estek volna vissza.
      – Nyon kérte a kínai tulajt, hogy tegyen le 165 millió eurót az üzleti tervben feltüntetett tőkeemelés fedezésére kezességvállalás gyanánt, amire Fassone annyit mondott: “Ez lehetetlen kérés.”

      UEFA teljes dokumentációjából egy idézet:

      “A kínai bevételekre vonatkozó tények nagy hatással voltak a klub által nyújtott információk hitelességére vonatkozóan és arra a bizalomra, hogy a klub mindenképpen el tudja érni a kitűzött célokat. A javaslat: arra kell ösztönözni, hogy betartsák a pénzügyi fairplay szabályait, ezért nem engedjük meg, hogy a különböző UEFA által kiírt versenysorozatokban részt vegyen a többi klub kárára.”

 2. Akárhonnan de milliókat tett a Milanba , hogy a szezon ilyen szar lett az már nem az ő hibája , én többször is elolvastam ezt a pénzügyi szarságot és ahhoz ,hogy miből van pénze a tulajnak az UEFA-nak semmi köze, az én részemről egy köszönet Li-nek ,tavaly ilyenkor sok örömet szerzett mindenkinek a fasz se gondolta ilyen szarba leszünk egy év múlva…

 3. ELLIOT üzenete az UEFA felé:
  ,,50 milliót azonnal befizetünk és több is várható.,,
  – Ami azt jelenti, biztos anyagi hátteret biztosít a klubnak, mindenféle késedelmek nélkül.

  A Drukkerek felé:
  ,,Befektetések várhatóak a hosszú távú siker érdekében.,,
  – Lesznek érkezők. ELLIOT max 18 hónapig birtokolhatja a klub-ot. Fel kell tornászniuk a klub értékét, hogy jó áron tudják tovább adni.

  Gattuso felé:
  ,,Te vagy az edzőnk.,,
  – Ez dícséretes.Nem örültem volna, ha menesztik. Gattuso valamit elkezdett a csapattal és szeretném látni mire képes, ha egy komplett szezon az övé.

  Management felé:
  ,,Nem részei a projektnek.,,
  – Ezt sajálom, mert szerintem Fassone és Mirabelli is eléggé jó munkát végzett. A nyilatkozataik őszinték, nem volt ködösítés stb.
  Bár lehet csak jól adták elő a dolgokat. Nem tudhatjuk mi van a háttérben.

  Különben itt már nem kell nagy igazolásokat véghez vinni. Az már megtörtént tavaly.
  Remélem hallgatnak Gattuso-ra és olyan játékosokat kap majd, amikről a pletykák is szóltak. Depay-t mindenképp hoznám…. 2-3 érkező, és lehet akár 5-6 távozó.

  A lényeg, hogy az UEFA szemében tisztára kell mosni a dolgokat. Az EL-ben való szereplésre nagy szükségünk van. A csapatnak többet kell játszania, szokni a nemzetközi meccsek hangulatát. Ha BL-t akaruk játszani jövőre, szükség van a tapasztalatra, arról nem is beszélve, hogy az EL plusz pénzt hoz a konyhára, akármeddig is jutunk.