A legfrissebb hírek szerint Nikola Kalinic iránt Spanyolországból érdeklődnek és elképzelhető, hogy hamarosan klubot vált.

A 30 éves csatár első milánói idénye nem sikerült túl jól, hiszen a folyamatos játéklehetőség ellenére 41 tétmeccsen csupán 6 alkalommal volt eredményes. A megegyezés értelmében Kalinic kölcsönvételéért tavaly nyáron 5 millió eurót fizetett a Milan, a kötelező opcióban foglalt 20 millió eurós összeget pedig idén nyáron kell kifizetni a Fiorentinának.

A közelmúltban a Eintracht Frankfurt, a Bayer Leverkusen és a Lokomotív Moszkva is érdeklődést mutatott Kalinic iránt, ugyanakkor jelenleg a Sevilla tűnik a legkomolyabb vevőnek. A Premium Sport értesülése szerint a horvát válogatott csatár közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon a Sevillához.

Kalinicet egy szezonra veheti kölcsön a spanyol együttes egy kötelező 20 millió eurós vásárlási joggal.

[adrotate banner=”32″]

17 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Remèlem csak viccnek szántad mert ellenkező esetben nem is èrtem, hogy gondolod. Ez a csávó 20-t sem èr csak mi vettük dupla áron. Örüljünk ha valaki 10-nèl többet ad èrte… csak menjen minnèl hamarèbb! Az anyja picsáját..

 1. Nehogy már visszatartsuk olyan okból, hogy mi 30 milliót akarunk, de csak 25-öt ajánlanak! Kalinicnak MENNIE KELL!!!

  Hova hozzunk egy új csatárt, ha mindenki marad???
  Állítólag A.Silva is marad. Nem is csodálkozom rajta, hiszen olyan csapatok érdeklődnek iránta, mint Wolverhampton, Huddersfield Town, vagy Monaco.
  Egyetlen nevesebb csapat sincs elájulva Silva-tól.

  Még a VB-n is G.Guedes kap bizalmat, miközben lóf@szt nem csinált 80 percen keresztül.
  A mi nagyra tartott A.Silva-nk 10 percet kapott a Spanyolok ellen.

  Szvl ilyen kaliberű csatárból 1 is sok, nemhogy 2!!!

  De ha A.Silva-t megtartjuk, mert fiatal és hiszünk benne, hogy nagy hirtelen bejön neki az Olasz foci és 20 gólig meg se áll a következő szezonban, ám legyen. De akkor Klainicnak mindenképp mennie kell és nem a pénz miatt, hanem hogy felszabaduljon egy hely csatárposzton, ahová hozhatunk végre egy CSATÁRT!

  A MILAN nem engedheti meg magának, hogy még egy szezont elbukjon, csak mert béna csatárokban hiszünk, akik 5-6 gólokat rúgnak szezononként.

  Ide egy vérbeli gólvágó kell, akinek nem gond a Serie A. Ehhez viszont helyet-helyeket kell felszabadítani.

  Ha Kalinic ugyanolyan feltételekkel távozik, mint ahogy jött, nekem semmi kifogásom ellen. Csak már menjen.

  • Szerintem lesz még Silva kezdő is a VB-n. Gondolom a spanyoloknál játszó és mezőnyben sokat melózó Guedes nem véletlenül kezdett épp a Spanyolok ellen. Szerintem el kellene már felejteni, hogy folyton a saját játékosainkat szidjuk!
   Ne haragudj, de én így gondolom!

   • Csak saját játékost szidok. Más csapat játékosát nincs sok értelme.
    Különben nem szidtam egyiket se.
    Csak leírtam, hová jutottunk velük.
    Kettő ilyen kaliberből túl sok ennek a csapatnak. Legalább az egyiküknek mennie kell.
    De Kalinic-nak mindenképp.

    Én meg így gondolom.

 2. “A 24sata.hr arról ír, hogy Nikola Kalinic számára véget ér a világbajnokság, mert a szövetségi kapitány Zlatko Dalic haza fogja küldeni a játékost, aki nem akart beállni (sérülésre hivatkozva) Nigéria ellen. A hírt hivatalosan még sehonnan sem erősítették meg, de délután horvát sajtótájékoztató. A GOL.hr ugyanígy értesült, a honlap szerint Kalinicet pakolni küldték.”
  Ez nem focista, hanem egy büdös senkiházi, aki nem akar dolgozni. Ingyen odaadnám bárkinek, aki hajlandó elvinni…