A német bajnok Bayern München mellett a Borussia Dortmund is érdeklődik a Milan svájci válogatott balhátvédje, Ricardo Rodriguez iránt.

A 25 éves balhátvéd tavaly nyáron 18 millió euróért érkezett a Wolfsburg együttesétől és 47 tétmeccsen 4 gólt illetve 2 gólpasszt jegyzett ebben a szezonban. A Calciomercato.com átigazolásokkal foglalkozó internetes oldal szerint a Bayern szemet vetett Rodriguezre és a szerződtetését fontolgatja a vélhetően távozó Juan Bernat pótlására.

A svájci válogatott balhátvéd jól ismeri Németországot, hiszen 2012 és 2017 között 5 éven keresztül játszott a német bajnokságban a Wolfsburg színeiben. A Calciomercato megjegyzi, hogy a svájci védő a Bayern mellett a Dortmund kívánságlistáján is szerepel, amely már régóta figyelemmel követi a teljesítményét. Állítólag a nemrég kinevezett Lucien Favre edző nagyon kedveli Rodriguez játékát.

Néhány héttel ezelőtt a vezetőség kijelentette, hogy várhatóan nem lesz változás a védelemben és Gennaro Gattuso számol Rodriguezzel a következő szezonban is.

8 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Nehezen hihető ez a pletyka. Még ebből a gyenge Milanból sem lógott ki felfelé, sőt. Általában hozta a láthatatlan embert, bár azt legalább stabilan. Jó beadásokra, lendületes megindulásokra kb egyáltalán nem emlékszem tőle, védekezésben rendben volt. Szerintem ez egy Bayern-hez kevés.

  • Azért ez nem ilyen egyszerű.. Tény, hogy mindenki többet várt tőle ( én is ), de az, hogy csak két gólpasszt hozott össze, nem csak az ő hibája.. Látva csatáraink siralmas teljesesítményét, pláne nem.. Egyébként meg első szezonja volt, lehet neki több idő megszokni a serie a-t..

   • Nekem hatalmas csalódás! Függetlenül hogy első szezon ide vagy oda, attól még lassú, körülményes, egy épkézláb beadása vagy lövése nem volt. Előre játéka= 0 -val! Simán eladnám az iránta érdeklődő klubok valamelyikének.Persze csak ha nála jobb LB jönne!

 2. Szerintem egyáltalán nem volt rossz…Calha/Bonaventura mögött azért egyik sem nagyon jött hátra…Szerintem jó játékos egy jobb csapatban azért ő is súrolná még egy ilyen felejthetős szezon után is a 40 millát…Lásd Marcelo ő sem egy világ megváltó balbekk…
  15 millió nevetséges érte annyiért már egy középcsapat húzójátékosának a fele árába se lenne jó…(Nem mintha nem lennénk most középcsapat de akkor is) 15 millióért nem fogunk venni jobbat…

 3. Szinte kizárt,hogy ennyiért elengedjük….innen kezve pedig ez a cikk egy fikció…

  Az már más kérdés,hogy elég gyenguszra sikerült a szezonja RR-nek…én többet gondoltam sokkal bele mint amit kaptam tőle mind támadásba,mind védekezésben !