A német bajnok Bayern München mellett a Borussia Dortmund is érdeklődik a Milan svájci válogatott balhátvédje, Ricardo Rodriguez iránt.

A 25 éves balhátvéd tavaly nyáron 18 millió euróért érkezett a Wolfsburg együttesétől és 47 tétmeccsen 4 gólt illetve 2 gólpasszt jegyzett ebben a szezonban. A Calciomercato.com átigazolásokkal foglalkozó internetes oldal szerint a Bayern szemet vetett Rodriguezre és a szerződtetését fontolgatja a vélhetően távozó Juan Bernat pótlására.

A svájci válogatott balhátvéd jól ismeri Németországot, hiszen 2012 és 2017 között 5 éven keresztül játszott a német bajnokságban a Wolfsburg színeiben. A Calciomercato megjegyzi, hogy a svájci védő a Bayern mellett a Dortmund kívánságlistáján is szerepel, amely már régóta figyelemmel követi a teljesítményét. Állítólag a nemrég kinevezett Lucien Favre edző nagyon kedveli Rodriguez játékát.

Néhány héttel ezelőtt a vezetőség kijelentette, hogy várhatóan nem lesz változás a védelemben és Gennaro Gattuso számol Rodriguezzel a következő szezonban is.

[adrotate banner=”32″]

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nehezen hihető ez a pletyka. Még ebből a gyenge Milanból sem lógott ki felfelé, sőt. Általában hozta a láthatatlan embert, bár azt legalább stabilan. Jó beadásokra, lendületes megindulásokra kb egyáltalán nem emlékszem tőle, védekezésben rendben volt. Szerintem ez egy Bayern-hez kevés.

 2. 2 gólpassz…siralmas, ahhoz képest, amit vártunk tőle előzetesen. A 4 gól még rendben is lenne, de a gólpasszok…

  • Azért ez nem ilyen egyszerű.. Tény, hogy mindenki többet várt tőle ( én is ), de az, hogy csak két gólpasszt hozott össze, nem csak az ő hibája.. Látva csatáraink siralmas teljesesítményét, pláne nem.. Egyébként meg első szezonja volt, lehet neki több idő megszokni a serie a-t..

   • Nekem hatalmas csalódás! Függetlenül hogy első szezon ide vagy oda, attól még lassú, körülményes, egy épkézláb beadása vagy lövése nem volt. Előre játéka= 0 -val! Simán eladnám az iránta érdeklődő klubok valamelyikének.Persze csak ha nála jobb LB jönne!

 3. Szerintem jó játékos. Nem csúcs, de nem is őt venném elő először ha bűnbakot kell keresni. Sőt…

 4. Szerintem egyáltalán nem volt rossz…Calha/Bonaventura mögött azért egyik sem nagyon jött hátra…Szerintem jó játékos egy jobb csapatban azért ő is súrolná még egy ilyen felejthetős szezon után is a 40 millát…Lásd Marcelo ő sem egy világ megváltó balbekk…
  15 millió nevetséges érte annyiért már egy középcsapat húzójátékosának a fele árába se lenne jó…(Nem mintha nem lennénk most középcsapat de akkor is) 15 millióért nem fogunk venni jobbat…

 5. Szinte kizárt,hogy ennyiért elengedjük….innen kezve pedig ez a cikk egy fikció…

  Az már más kérdés,hogy elég gyenguszra sikerült a szezonja RR-nek…én többet gondoltam sokkal bele mint amit kaptam tőle mind támadásba,mind védekezésben !

 6. A tamadasok kozvetlen segítèsèt nem tőle várom szóval nem gondolom annyira gyengènek a teljesìtmènyèt. Alapfeladata a vèdekezès azt meg többnyire rendben ellátja. Lehetősègeinkhez kèpest jó játèkosnak mondanám.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet