A legújabb beszámolók szerint Suso izomsérülést szenvedett a csapat csütörtöki edzésén.

A Milan vasárnap a Fiorentinát fogadja a San Siróban az olasz bajnokság 38. fordulójában. Korábban már eldőlt, hogy Fabio Borini és Riccardo Montolivo is kénytelen lesz kihagyni az összecsapást, miután előbbi begyűjtötte szezonbeli 5. sárga lapját, míg utóbbit kiállították az Atalanta elleni bajnokin. Úgy tűnik, hogy Suso személyében újabb játékost vesztett el Gattuso. A Sky Sport Italia jelentése szerint a spanyol játékos megsérült az edzésen és ennek következtében nem lesz bevethető a Fiorentina ellen. Susóra körülbelül 10-15 napos kényszerpihenő vár.

Az egyik lehetőség, hogy Patrick Cutrone kezd a támadó-szekció jobb oldalán a 4-3-3-as játékrendszerben. Ugyanakkor elképzelhető, hogy Suso és Borini kiesésével Gattuso formációváltásra szánja el magát. Szóba jöhet alternatívaként a 4-4-2-es felállás, valamint a MilanNews.it szerint a 4-3-1-2, utóbbi esetén Calhanoglu lenne a támadó-középpályás a két középcsatár, Cutrone és Nikola Kalinic mögött.

13 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Különben már megy ezerrel a kavarás. Hogy nem is sérült le, csak bedurcázott, mert eladjuk.
    Nem adnám el…. Bonaventura-t se…. mert akkor megint 2 használható emberrel kevesebben vagyunk. Melléjük kell igazolni 1-1 embert, akikkel harcolhatnak a kezdőbe kerülésért.
    ha eladjuk Suso-t és Bonaventura-t, akkor megint csak a kezdő 11-ünk lesz meg, csere meg sehol…..

    • Én sem adnám. Akkor megint ki lenne csere. Bírom ezt az adjuk el ezt meg azt. Én Donnat is csak raiola miatt adnám el… Zapatat meg Musat is meg kellene tartani, és több lehetőséget adni nekik. Párban tök jó lenne őket rotálni. Nápoly ellen jól nyomták.

  2. Első körön én sem adnám el.Szerintem is erősíteni kéne nem pedig a használhatót eladni.De persze ez attól is függ mit fizetnek érte.Egyértelmű hogy nem pótolhatatlan.Ha jön helyette Felipe Anderson akkor egy szavam sincs.Ventúrát viszont semmikép nem adnám el az idén.Az ő hiányát szerintem sokkal jobban megéreznénk.

  3. Szerintem meg adjuk el! Mármint, ha Gattuso tényleg abba az iranyba akar elmenni, hogy valaki (Calha) osztogasson a két támadó mögött. Arra se Jack se Suso nem alkalmas. A mostani szezonunk is arra ment rá, hogy káosz volt abban, hogy melyik játékosunk melyik felállásban lenne a leghatékonyabb. Ki kell jelölni az utat, és azt nyomni. Aztán majd kiderül, hogy jó volt e az irány. Ha Calha-ra akarja építeni a támadást, akkor luxus Suso. Jack meg a pöffeteg miatt megy főleg.

  4. Egyszer Suso azt nyilatkozta, hogy Ő azért nem tud koncentrálni a meccsen néha, mert Gattuso folyamatosan ordít mellette :)))))))))))))))) Lehet, hogy az Atalanta meccs már forduló pont volt és besokallt 🙂 És ez edzési sérülés…csak kifogás. De az egészséggel viccelni nem lehet :)) Pihenje ki magát.