Olasz lapértesülés szerint a Juventus és az Inter után a Milan is szemet vetett az AS Roma olasz válogatott jobbszélsőjére, Alessandro Florenzire.

Florenzi szerződése jövő nyáron jár le a római együttesnél, azonban megakadtak a szerződéshosszabbításról szóló tárgyalások. A 27 éves játékos évi 4 millió eurós fizetést kért, ezt azonban a Farkasok vezérkara nem kívánta megadni neki. A játékos már közölte, hogy minden ajánlatot meghallgat, de szeretne továbbra is Olaszországban maradni, annak ellenére, hogy korábban a Chelsea és az Atletico Madrid is érdeklődött iránta.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus, az Inter és a Milan is bejelentkezett Florenziért, aki az elmúlt években jobbhátvédként játszott a legtöbbet, azonban a támadó-szekció jobb oldalán és a középpályán is bevethető.

Florenzi ebben a szezonban 31 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki.

8 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Egyik személyes kedvencem, de eddig álmodni se mertem volna az érkezéséről. Szerintem remek választás lenne, főleg, hogy a védelemben, a középpályán és a támadó sorban is alkalmazható. Tulajdonképp az egész jobboldalt hasznosítható.