A legfrissebb hírek szerint Gerard Deulofeu a télen távozik Barcelonából és az ügynöke felajánlotta szolgálatait elsőként a Milannak, mindezt sikertelenül.

Coutinho érkezésével Deulofeu gyakorlatilag létszámfelettivé vált a katalán együttesnél, amely tavaly nyáron 12 millió euróért vásárolta vissza a spanyol támadót az Evertontól, azonban nem igazán tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Deulofeu a szezonban 16 tétmeccsen 2 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.

Gines Carvajal, a játékos ügynöke jelenleg új csapatot keres Deulofeunak. Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia szakértője arról számolt be, hogy az ügynök elsőként a Milannak ajánlotta fel a 23 éves támadó szolgálatait, aki örömmel visszatérne Milánó piros-fekete felébe. Ugyanakkor a klub vezetősége nem mutatott érdeklődést a tárgyalások megkezdésére, ugyanis Deulofeu nem szerepel a terveik között.

A spanyol válogatott támadó számára nem lenne ismeretlen Olaszország, ugyanis az előző szezon második felét kölcsönben a Milanban töltötte és 18 tétmeccsen 4 gólt szerzett, valamint kiosztott 3 gólpasszt is.

Ennek ellenére nagy valószínűséggel Deulofeu mégis visszatér Olaszországba, de nem a Milan, hanem az olasz bajnokságot vezető Napoli játékosa lesz. Di Marzio szerint közel van a megállapodás a Barca és a Napoli között, az átigazolási ár 15-18 millió euró körül lehet.

[adrotate banner=”32″]

25 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Örültem volna ha visszatér, jó párost ” alkotnának ” Susoval…De a vezetőséget is megértem. Múlt évben biztosan körbe udvarolta Galliani és Fassone is Dulifulit, ügynökét és a Barcelonat is. A kivásárlási záradékot érvényesítette a Barcelona, mondjuk sztem azonnal tudták, hogy nem fog sokáig náluk maradni Dulifuli, nem értem mit kavart a Barca. Az a kis haszon, 1-2 millió euró amivel túladnak Dulifulin, a Barca számára jelentéktelen összeg..
  Jólvan ez így, a büszkeséget meg kell tartani, nehogy már az ügynökök és a Barcelona irányitsa az átigazolási időszakot. Calhanoglu is van olyan jó.
  Mellékesen zárójelben, Dulifuli fél évente klubbot vált..Elég durva. 2012 óta a Napoli lesz a 8-ik klubbja, de persze volt olyan amihez többször visszatért.

 2. Minek nekünk? Ott van Borini, Calhanoglu és Bonaventura is, mindannyian nagyszerűen tudnak játszani azon a poszton. Még a végén beszorította volna Susot is a középpálya közepére.
  A Napolinak pont megfelelő lesz és relatív olcsón jutnak hozzá egy olyan játékoshoz amely megfelelően tehermentesítheti a szélsőiket vagy csatáraikat (ez összemosódik néha).

 3. Nem bánkódnék ha jönne mert nem rossz játékos, lendületet vihet a játékba, de önző és sokszor úgy esett össze egy egyszerü váll-váll találkozásnál mint egy kislány. Inkább egy univerzális középpályás kène, aki árnyékként végigmelózza a meccset.

 4. Nem értek egyet a sok negatív véleménnyel. Tavasszal egyértelműen Dulifuli mentette meg a seggünket. Azóta mi változot? Center poszton van egy Kalinicünk, meg néha egy Cutrone, de egyiknek sem megy igazán a gólgyártás. Bona valószínűleg marad a kp bal oldalán. Így a támadósorban Hakannal kellene megverekednie a kezdőért, de a török játszhatna akár a kp közepén is. B-verzió, ha Suso helyén lép pályára Deulofeu. Annyit biztosan passzolna ő is, mint a honfitársa, de talán nem állna meg mindig, hogy visszavegye a labdát a bal lábára.
  A jelenlegi csapatunkhoz képest szerintem előre lépés lenne; Papu Gomeznél az általam látottak alapján fényévekkel jobb! (Ráadásul ez aprópénz érte. Bertolacci, Niang voltak hasonló áron..)

  Most vagy elfogyott a pénz és senkit sem igazolunk, vagy jön egy igazán nagy név… de valahogy egyikben sem hiszek.

 5. Bonaventura??? Ugyan már, lassú és körülményes, egyáltalán nem veszejes, egy 12 éves fiúnak keményebb a lövése mint neki. Deulofeu 15 ért hatalmas igazolás lenne. Bevethető a bal és a jobb oldalon is. És biztosan sokkal jobb mint Borini meg Bonaventura. Ha meg nem passzolna a csapat társainak kapna Gattusotól két nyaklevest és csak úgy szórná a passzokat.

 6. 15ért egy spanyol válogatott kerettag, az nagy üzlet,ez nem is kérdés. De valami lehetett tavalyi lelépésénél,ami miatt most elzárkóznak tőle Mirabelliék, főleg,ha most ő ajánlkozott fel tényleg. Én amiatt szerettem volna,mert már játszott is, szóval lehet,hogy könnyebben lehetne beépíteni. A képességei alapján egyértelmű,hogy jól jött volna nekünk, de az is tény,hogy az önzősége már-már menezi.

 7. Sokan írjátok, hogy ennyi pénzért simán elkléne hozni főleg úgy, hogy már játszott a klubnál. Tiszta sor de már májusban kijelentette a vezetőség, hogy többek között rá sem számít, így nem keresik meg a Barcelonát. Ez most is így van, nem kell neki. Azért nem kell véleményem szerint, mert a barca megakar tőle válni és sima kölcsönbe nem megy bele. A Milan viszont csak így hozná el ez persze nem megoldás a katalánoknak. A Milan nem fogja kötelező vásárlási opcióval sem szerződtetni mert látták, hogy ez besült kalinicsnél is legalábbis lehet alapja. Kifizetni egy az egyben nem lehet az UEFA bűntetése miatt mert a klub is azt kapta amit a Roma és az Inter. Az eladásból szerződtethet bárkit!

 8. Próbálok objektív lenni,így sem értem szokat akik szeretnék őt…főleg pénzért,bár tény ingyen sem kéne…lrndületes,gyors…átlagosan cselez és rettenetesen öncélú…tulképpen ő a fehér niang,csak az eredeti ügyetlen..nos ő ügyesebb,de ua. Haszobtalan a csapat számára,nem csaoat ember,és húzó ember neg pláne nem ! Ill teljesen egysikú….