Angliából és Kínából is érdeklődnek a Milanban kevés játéklehetőséghez jutó portugál válogatott támadó, André Silva iránt. Ennek ellenére a klub álláspontja egyértelmű: a játékos nem eladó.

Silva tavaly nyáron nagy reményekkel szerződött Olaszországba az FC Portótól és a Milan mintegy 38 millió eurót fizetett a játékjogáért, amellyel ő lett a klub történetének harmadik legdrágább igazolása Leonardo Bonucci és Rui Costa mögött. A 22 éves csatár remekül kezdte a szezont, hiszen termelte a gólokat az Európa Ligában. A selejtezőben 4 meccsen 2 gólt és 1 gólpasszt jegyzett, a csoportkörben pedig már az első fordulóban mesterhármast szerzett az Austria Wien ellen.

Ennek ellenére a bajnokságban kezdetben Vincenzo Montellától és később Gennaro Gattusótól sem kapta meg a lehetőséget a bizonyításra. 20 forduló alatt mindössze 4 alkalommal fordult elő, hogy kezdőként lépett pályára, emellett 8 alkalommal csereként állt be többnyire a mérkőzések hajrájában.

Nemrég a Sky Sport arról számolt be, hogy a játékos ügynöke, Jorge Mendes több ajánlatot is kapott Silva játékjogáért, többek között egyet 35 millió euró értékben egy kínai együttestől. Ezúttal pedig a Corriere della Sera szerint az angol másodosztály listavezetője, a Wolverhampton tett egy 34 millió fontos – átszámítva körülbelül 38 millió eurónak megfelelő – ajánlatot, azonban a Milan ezt is visszautasította, mert a játékos nem eladó.

A klub néhány nappal ezelőtt hivatalosan reagált az újságokban felmerült pletykákra, amelyek André Silva, Hakan Calhanoglu vagy éppen Mateo Musacchio esetleges januári távozásáról szóltak. A Milan kijelentette, hogy a tavaly nyáron szerződtetett játékosok közül senki sem fog a télen távozni.

[adrotate banner=”32″]

9 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Maradjunk annyiban,hogy vmi oka biztosan van annak,hogy nem játszik….montella dilettáns volt,de Rino biztosan nem az…. szedje össze magát kaparjon,küzdjön és mutassa meg,hogy ő az a Silva akinek mindenki örült amikor idekerült !