Török élklubok szerződtetnék Calhanoglut a télen

8

Olasz lapértesülés szerint a Milan januárban túladhat Hakan Calhanoglun, aki fél évvel ezelőtt érkezett.

A 23 éves török válogatott középpályás a nyáron csatlakozott a piros-feketékhez a Bayer Leverkusentől mintegy 22 millió euróért, azonban eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és hónapok óta csak keresi korábbi remek formáját. Calhanoglu jelenleg izomsérüléssel bajlódik, ezért biztosan nem fog pályára lépni ma a Benevento ellen.

A Corriere dello Sport beszámolói szerint Calhanoglu játékjogáért több ajánlat érkezett Törökországból, többek között a Fenerbahce és a Galatasaray is szeretné soraiban tudni. Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor a piros-feketék fontolóra vehetik a török támadó-középpályás eladását a januári átigazolási időszakban.Calhanoglu ebben a szezonban 19 tétmérkőzésen lépett pályára, a mérlege 2 gól és 6 gólpassz.

[adrotate banner=”32″]

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Szerintem ha Calhanoglu a megfelelő edzői kéz alatt játszhat, akkor nem lesz vele semmi gond. Éppen ezért is szerintem meg kell tartanunk!

   Abban egy kicsit eltér a véleményem Experteurékához képest, hogy a török Süperlig rengeteg szerkezeti fejlesztésen ment keresztül az elmúlt 10 évben, s mindez által oda is betört az üzleti világ proffesszionizmusa, amely révén szépen lassan felzárkózódnak a többi bajnoksághoz is.
   Azért nem mostanában láttunk többek között a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között törököt, idén meg tessék ott van már a Besiktas, méghozzá hozzámérten kemény csoportban lett első.
   Sikerült áthidalnia a török labdarúgásnak a piac kialakítás problémáját, s nagyobb érdeklődés, vásárlóközönséget tudnak már megnyerni maguknak (saját országukon belül mindenképp),de véleményem alapján Európában is, hogy már beszivárogtak oda olyan játékosok is, akiknek a nevét ha olvassuk, már tudjuk hova azonosítani őket.
   Például 10 évvel ezelőtt hol volt a Galatának például : Feghouli, Gomis, DeJong, Fernando vagy éppen egy Muslera képzettségű játékosa?! Sehol! Ezek köré nevek köré tudnak már üzletet csinálni (a saját anyagi méreteikhez képest tekintve), tábort szervezni, s egyúttal pénzt szerezni.

   A Fener is szépen tud már ismertebb neveket szerezni (még ha azok levezetni is mennek oda,akkor is) Kocaman együttesében olyan játékosok vannak, mint pl. : Fernandao, Van Persie, Valbuena, Neto, Skrtel vagy akár Cameni kapust is példázhatnám.

   Az úgy nevezett (Kara kartalla) fekete sasoknál meg olyan rúgja a bőrt a Vodafone Parkban, mint pl. : Pepe, Tosic, Medel, Babel, vagy például Álvaro Negredo.

   Aki ilyen játékosokat megtud szerezni, s ehhez pedig megfelel marketing is kell, akkor szerintem reálisan megteremthetnek a törökök egy 20 milliós vásárlási igént is!

   Forza Milan!

 1. Én is azt mondom,hogy várjunk még az eladásával;Montella alatt elég sok játékos formája visszaesett (Kessié,Biglia,Bonucci,Jack,Calha) amiben biztos,hogy jelentős szerepe volt annak a kreténnek;talán Gatta gatyába tudja rázni.
  Ráadásul januárban ennyi pénzből nagyon nehéz lenne irányítót szerződtetni és akkor simán a “két szék közé” effektus hibájába esnénk;se irányító,se Calha…

 2. A nyári igazolásaink közül neki örültem a legjobban. Hirtelen ő lett a kedvencem.
  Aztán, ahogy kúszott.mászott a szezonunk, egyszerűen kiábrándultam belőle. De ez igaz a többi igazolásunkra is, kivéve BORINI, akinek nem örültem, de ő az egyetlen kellemes csalódás.

  A rossz forma minek vagy kinek köszönhető a következő meccseken fog kiderülni.
  Montella? Olasz foci? A nyelv nem ismerete?

  Ha Gattuso keze alatt se mutat jobb formát, akkor bizony nem fogok sírni, ha odébb áll.
  Nyáron pedig hozni kell egy 10-est.