A Tuttosport szerint januárban Patrick Cutrone lesz a Torino egyik legfőbb célpontja a támadósorba.

A 19 éves csatár nagyszerűen kezdte a szezont, ugyanis az első bajnoki meccsen 1 góllal és 1 gólpasszal vette ki a részét a Crotone elleni idegenbeli győzelemből, illetve az Európa Ligában a selejtezőben és a csoportkörben egyaránt eredményes volt. Cutrone az utóbbi hetekben csak elvétve kapott játéklehetőséget, miután Vincenzo Montella elsősorban Nikola Kalinicet preferálja csatárposzton.

Úgy tűnik, hogy az ígéretes fiatal csatárra más együttes is felfigyelt. A Tuttosport beszámolói szerint az olasz élvonalban szereplő Torino szeretné soraiban tudni Cutronét. Állítólag Sinisa Mihajlovic edző elégedetlen Andrea Belotti és Umar Sadiq teljesítményével, ezért a támadó-szekció megerősítését tervezi a téli mercato alatt. Az olasz támadó mellett Diego Falcinelli és Marco Borriello is a torinóiak januári célpontjai között van.

Cutrone eddig 16 tétmérkőzésen 5 gólt szerzett a Milan színeiben.

11 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Nem kommentelem. Erősítjük a Torinot…Ez a Montella abszolút nem tudja a játékosok képességeit kihasználni,
    rotálni Őket, és az a vége, hogy 1-2 év múlva pedig 60-70 milliót kellesz kipengetni egy középcsatárért, amikor szépen beéppíthetné a csapatba. Totál zombi, idióta. Totál csalódás az év. Rosszabb, mint az előző évek. Leépíti a játékosokat. Messiből, Ronaldoból is középszerű játékost csinálna. ÁaaaaaAh annyira idegesítő..

  2. A Belotti-parádé után kopogtatni az ajtónknál… 😀
    Milyen ironikus, hogy akihez annyira ragaszkodtak, most keresnek a helyére valakit…:’) Kíváncsi lennék, most vajon megválnának-e, s ha igen, mennyiért az olasz támadótól.