Adriano Galliani, a klub korábbi vezérigazgatója szerint az új tulajdonosok remek munkát végeznek és elégedett az átigazolásokkal.

Mint ismert, áprilisban több mint három évtized után Silvio Berlusconi eladta a Milant és a vezetőség szinte teljes egészében kicserélődött. Galliani a napokban ünnepelte a 73. születésnapját és elmondta, hogy a helyszínen fogja megtekinteni a csapat első hazai meccsét az új szezonban.

“Nyugodt vagyok, mivel egy olyan vevőnek adtuk el a klubot, aki fontos átigazolási tevékenységet hajt végre. Elégedett vagyok és csütörtökön ott leszek a San Siróban a Craiova elleni Európa Liga visszavágón. Berlusconi mindig érdeklődik a helyzet alakulásáról és a Milan örökre a szívünkben marad. Donnarumma? Nem szeretném kommentálni az átigazolási történéseket, de mint Milan szurkoló természetesen boldog vagyok, hogy maradt a csapatnál. Gigio döntő fontosságú volt Romániában a Craiova elleni meccsen is.” – mondta Galliani.

Gallianit nemrég kinevezték a Silvio Berlusconi kezében lévő Mediaset Premium televíziós társaság elnökének.

“Természetesen hiányzik a futball. Évekig a Milannál dolgoztam, majd a Fininvest megvált a klubtól, de én maradtam a vállalatnál. Sohasem fogom elhagyni a céget.”

6 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. “Nem szeretném kommentálni az átigazolási történéseket, de mint Milan szurkoló természetesen boldog vagyok, hogy maradt a csapatnál.” azért az öreg nem kicsit ért/értett hozzá, sokat elmond ez az egy mondat főleg Gallianitól, hogy mi is volt ez a cirkusz..