A Bayern elutasította a Milan ajánlatát Sanchesért

12

Renato Sanches továbbra is a Milan kiszemeltjei között szerepel, azonban nem lesz egyszerű megegyezni a Bayern Münchennel.

A Sky Sport Italia információi szerint a Bayern elutasította a Milan első ajánlatát. A piros-feketék 10 millió euróért szerették volna kölcsönvenni Renato Sanchest egy 35-40 millió eurós (nem kötelező érvényű – a szerk.) vásárlási opcióval. Úgy tűnik, hogy ez az összeg nem elég és a bajorok többet kérnek a játékosért.

Sanches tavaly nyáron csatlakozott a Bundesliga címvédőjéhez, azonban nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatba és csupán 17 meccsen kapott lehetőséget, összesen 615 percet töltött a pályán a bajnokságban. A 19 éves játékos a közelmúltban nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy csatlakozzon a Milanhoz, ugyanis Münchenben továbbra sem adott számára a több játékidő.

Eközben belga sajtóértesülések szerint a Milan figyeli az Anderlecht 22 éves középpályását, Leander Dendonckert.[adrotate banner=”28″]

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. kapja be a bájern,le akarnak húzni,nem tudnak vele mit kezdeni és még ők variálnak,,örülnék az érkezésének de nem minden áron,ő még csak a jövő nekünk meg a jelenben kell valaki,,hagyni kell a fenébe majd augusztus 30-31 viszatérni addig gondolkozanak vagy adják oda akinek akarják ha meg 1-2év mulva befut, majd megveszük,

 2. 10+40 nem elég? Leanderért 30-at kér az Anderlecht?
  Könyörgöm, az hogy valaki 20 éves, még nem jelenti azt, hogy CR eg Messi lesz belőle! Mi garantálja, hogy jobbak lesznek Niangnál vagy Bertolaccinál?
  Nagyon elszálltak az árak, nem igaz hogy nem lehet ezt egy felső határ alá szorítani… (Ezt nem miattunk mondom, csak úgy általában bosszant ez a szemlélet.)

  Bonucciért 42 milliót fizetett a klub, pedig ő már letett egy-két dolgot az asztalra, úgy, hogy 5 év még simán benne van a legmagasabb szinten!

  • Nem feltétlenül az árak szálltak el, ha nem a Milan lenne az érdeklődő, akiről most köztudott, hogy el van eresztve lóvéval, akkor alacsonyabb lenne az ár is. Ezt most mindenki kihasználja, aki csak tudja. Üzlet.

 3. Szerintem sem szabad ennyiért belemenni ebbe az üzletbe ! 10+20 kb. Ez a reális…. kötelező opcióval !

 4. Kár is lenne ilyen őrültségekbe belemenni, meg a másik a Falcao-pletyka…Akkor inkább lassítsunk, hadd teljen a mercato, majd a hajrában szerintem nem lesznek ilyen makacsok a bayern-esek.
  Mennyit kérnének akkor Müller-ért vagy Kimmich-ért? 110 milliót? 🙂

 5. Hagyni kell. Bayern egy undormány csapat. 32 millió vették ne hogy már 60milliót fizessünk ilyen patkány csapatnak egy folyamatosan padon csücsülő játékosért. Meg kell nekik köszönni és be kell inteni nekik.

 6. Renato Sanchez egyszerűen egy túlreklámozott név aki a 2016 EB végtermékeként került az “átigazolási pocokra ki”, mert nyert egy EB-t. Nincs benne több valós érték, mint max 15 millió.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet