Plizzarit egy évre kölcsönadta a klub – hivatalos

9

Az olasz másodosztályban szereplő Ternana a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a soron következő szezonra vételi opció nélkül kölcsönvette a Milan fiatal kapusát, Alessandro Plizzarit.

Mivel Gianluigi Donnarumma hamarosan meghosszabbítja a szerződését és bátyja, Antonio csatlakozik a Milanhoz, ezért a klub úgy döntött, hogy a folyamatos játéklehetőség és a tapasztalatszerzés céljából kölcsönadja Plizzarit. A 17 esztendős kapus hetekkel ezelőtt az U20-as világbajnokságon nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet, ugyanis a bronzmérkőzésen Uruguay ellen két tizenegyest is kivédett a büntetőpárbajban.

Plizzari a soron következő szezont kölcsönben a Ternana együttesénél fogja tölteni – ezt a másodosztályban szereplő klub jelentette be a hivatalos honlapján. A megegyezés értelmében nincs vásárlási opció, így a fiatal kapus egy év múlva visszatér a Milanhoz.A klubváltás előtt a Milan napokon belül meghosszabbítja Plizzari jövő nyáron lejáró szerződését.

[adrotate banner=”28″]

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Remélem, hogy sztárkapusokat gyártó vállalat leszünk….Ebből is lehet profitot szerezni….Remélem nem Raiola az ügynöke…

  2. A kölcsönadás jó, edződjön, szagoljon bele az éles meccsekbe, de remélem, – kiindulva az eddigi kölcsönjeinkből – hogy van vmi záradék a szerződésben, hogy min 30 meccsen kell, hogy védjen! Mert ha padra teszik, akkor semmi értelme nem volt.

  3. Azért 2 tizi kivédése után meg egy U20as vébén való pár meccs miatt nem kell piedesztrála emelni. Jobb ez így.

  4. Se baj itt van $$$€€€ tesoja.
    Megkène kerdezi hogy nincs egy vèdő a csalàdba vagy egy közèp pályàs. Akkor onnan is lehetne kölcsön adogatni.

  5. Sok sikert neki,remélem sokat fog védeni ! Télen meg jöhet vissza a reményeim szerint távozó d helyére 🙂

  6. Hogy örülhet szegény a költözésnek a szakmai alapokon érkező második d miatt. Bíztam benne hogy egy sem lesz, erre osztódnak mint az amőba. Hurrá

    • Szeintem meg ez direkt történt így, sőt még a szerződésének meghosszabbítását is előbb hozzák nyilvánosságra mint D€€€$$$ét. A télen vagy nyáron tuti eladjuk 50M akkor meg Plizzari jöhet is vissza!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet