“Köszönöm a Milannak a bizalmat” – Calhanoglu

4

Hakan Calhanoglu, a Milan újdonsült szerzeménye az első interjújában köszönetet mondott a klubnak, továbbá beszélt az érzéseiről, a célokról és arról is, hogy mi a szabadrúgásainak titka.

Hétfőn a Milan hivatalosan is bejelentette Calhanoglu szerződtetését, aki a Bayer Leverkusentől érkezett és 2021 nyaráig szóló szerződést írt alá.

A 23 éves középpályás a klub történetének második török nemzetiségű játékosa Ümit Davala után, aki 2001 nyarán érkezett és összesen 13 meccsen lépett pályára a csapatban.

“Először is szeretnék köszönetet mondani Fassone és Mirabelli úrnak, hogy létrejöhetett a transzfer. Az elmúlt négy hónap az eltiltásom miatt nehéz volt számomra, de most nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek a Milanban és mindent megteszek, hogy a legjobbamat nyújtsam. Köszönök mindent, a bizalmat és azt, hogy a San Siróban játszhatok. Szeretném a legjobb teljesítményt nyújtani a szurkolóknak, a klubnak és a csapatnak. Eddig minden új számomra, hiszen ez az első csapatom Olaszországban, de a nyelvtől kezdve mindent meg akarok tanulni. Köszönöm a Milannak, hogy hisznek bennem.” – mondta Calhanoglu a Milan TV-nek.“A Milan játékosa vagyok és számomra ez a legfontosabb klub, hiszen nagy múlttal rendelkezik és remélem, hogy én is részesévé válhatok a történelmének. Csodálatos volt a látogatás a Milan múzeumában. Olyan nagy játékosokat láttam, mint Kaká, Maldini, Gattuso, Ronaldinho, Beckham és még sokan mások. Szabadrúgások? A kulcs ötven százalékban a tehetség és 50 százalékban a kemény munka. Minden egyes nap keményen dolgozom, hogy minden pozícióból gólt szerezzek. Remélem, hogy jól fogjuk kezdeni a szezont. Fontos lesz az Európa-liga és remélem, hogy a bajnokságban sikerül az első három hely egyikén végezni.”

“Üzenet a szurkolóknak? Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Remélem, hogy nagyszerű pillanatokat fogunk átélni együtt. Forza Milan!” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Már csak egy igazolás hiányzik hogy Yonghong Li neve kerüljön az idei mezemre 😀
      Ezt se gondoltam volna a Mercato elött amikor ezt az ígéretet tettem 😀
      Aztán hátha boldog lesz a Kincsi, hogy a hivatalos oldalrol az ő nevével rendelt valaki mezt, és cserébe a télen is jól bevásárol 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet