Július: Rajtol az előszezon, kezdődik az EL

6

Július elején kezdődik az előszezon és néhány héttel később már tétmeccset játszik a csapat.

A Milan a hivatalos honlapján számolt be a menetrendről. Július 3-án és 4-én a játékosok különböző orvosi vizsgálatokon és erőnléti teszteken vesznek részt Milanellóban. A tervek szerint július 5-én, szerdán lesz az első edzés. A válogatottbeli kötelezettségeiket teljesítő játékosok később csatlakoznak a kerethez. Mint arról nemrég írtunk, a Milan első felkészülési mérkőzése július 11-én a Lugano ellen lesz. Három nappal később utazik a csapat Kínába az International Champions kupára. Szintén azon a napon rendezik az Európa-liga harmadik selejtezőkörének sorsolását és kiderül, hogy ki lesz a piros-feketék ellenfele.

A kínai turné keretein belül két meccs vár a csapatra: a Milan július 18-án, Guangzhou városában magyar idő szerint 13:20-kor a Borussia Dortmund ellen lép pályára, majd négy nappal később, azaz július 22-én 11:35-kor a Carlo Ancelotti által irányított Bayern Münchennel találkozik.A Milan július 27-én játssza első tétmérkőzését az Európa-liga selejtezőjében.

[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de végre megint úgy várom a szezon kezdetet mint egy gyerek..
  Nagyon izgatott vagyok, és szerintem egy szerethető kis csapat van kialakulóban, ha jön még 2-3 ember, akkor akár még egy EL menetelésre is rámehetünk, remélem megpróbálunk eljutni minél tovább és nem olyan olaszosan leadjuk..(Az MU ugye félgőzzel és tartalékosokkal is nyerte)

  • Azért azt ne feledd, hogy kurva nagy meló lesz abból a szinte 11 új játékosból egy olyan csapatot gyúrni amely mindhárom fronton ütös lesz! Szép és jó eddig minden. de egy Montella az edző azt azért ne feledjük el, és nem CA!

 2. Hasonlóan…Rég vártam ennyire a szezon kezdetét.
  Az új igazolásokra már nagyon kiváncsi vagyok ahogy a felállásra is.

 3. Szintén, nagyon várom az új Milan új szezonját! Napi szinten bújom a Milan-os vagy nem milanos sportoldalakat, mi új hír van, mire lehet számítani.
  Nekem személy szerint vannak komolyabb aggodalmaim Montellaval kapcsolatban, de a tavalyi szezont is rosszabb kerettel parádésan kezdte. És szerintem (bár lehet hogy a keret gyengeségére fogva de) hogy nem változtatott semmit, vagy semmit a szezon második felében a csapaton, hozzánemértésre utal.. Idén villantania kell valamit hogy visszanyerje a respectet. Én bízom a meglepetésben!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet