“Boldog vagyok és maradni akarok” – Suso

0

Suso, a csapat spanyol játékosa boldog és leszögezte, hogy maradni akar a Milanban, annak ellenére, hogy elmondása szerint három BL-résztvevő együttestől volt megkeresése.

Az elmúlt hetekben több klubbal, a Romával és a Tottenhammel is szóba hozták a 23 éves támadót, aki a szezonban kulcsember volt a Milanban és összesen 37 tétmérkőzésen 7 gólt illetve 11 gólpasszt jegyzett.

Suso beszélt a célokról, a szerződéshosszabbításról, Gigio Donnarummáról és Fabio Boriniről is.

“Jól érzem magamat itt Ibizán, még van néhány nap a szabadságomból. Mercato? Úgy gondolom, hogy a klub vezetősége remek munkát végez és egy versenyképes csapatot épít.” – mondta Suso a Sky Sportnak.“Célunk? Vissza akarunk térni a Bajnokok Ligájába. Szerződéshosszabbítás? Először is szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak a szeretetükért és az üzenetekért, amiket tőlük kapok. Decemberben megállapodásra jutottunk a klubbal a szerződésem meghosszabbításáról, de jelenleg más számukra a prioritás. Három ajánlatot kaptam olyan kluboktól, amelyek szerepelnek a Bajnokok Ligájában, de boldog vagyok itt a Milanban és maradni akarok a szurkolók, a klub és az edző miatt. December óta várok, a klubbal megegyeztünk és Fassone azt mondta, hogy nincs probléma a hosszabbítással. Donnarumma? Egy héttel ezelőtt beszéltem vele a Spanyolország elleni meccs előtt. Szeretném, ha maradna a csapatnál, de azt kell tennie, amit érez és ami a legjobb számára.”

“Montella? Ő az egyik legjobb edző, akivel együtt dolgoztam eddigi pályafutásom alatt. Nagy önbizalmat adott nekem és mindenki láthatja, hogy fejlődött a csapat. A Genoában töltött 6 hónap alatt Gian Piero Gasperininek fontos szerepe volt abban, hogy bebizonyítsam, mire vagyok képes. Borini? Korábban játszottam vele egy csapatban és azt gondolom, hogy ő egy remek csatár, aki sokat segíthet. Több különböző pozícióban is képes játszani, ami mindenki számára jó.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet