A Milan szervezett szurkolói csoportja, a Curva Sud egy hivatalos közleményt tett közzé a Gianluigi Donnarumma szerződése körül kialakult helyzet miatt. A szurkolók szerint Mino Raiola, a játékos ügynöke gátlástalanul cselekszik és csak a saját érdekeit tartja szem előtt.

A Curva Sud szeretné, ha a 18 esztendős kapus konkrét tettekkel bizonyítaná a Milan iránt érzett szeretetét.

“Azért írjuk ezeket a sorokat, mert úgy érezzük, hogy őrület kezd kialakulni Donnarumma-ügyében. Egy zseniről beszélünk, aki még mindig nagyon fiatal, aki egy gátlástalan ügynök markában van és aki egy olyan helyzetben találja magát, ami a Milant és a szurkolókat is kezdi kissé idegesíteni. Hihetetlen, ahogy ez az ügynök ezt műveli a Milannal, valamint azzal a 18 éves fiúval, aki vasárnaponként a címert csókolta. A játékos és a klub akaratának súlya kell, hogy legyen. Nem elfogadható, hogy egy személy ehhez hasonló magatartást engedjen meg magának. Tevékenységének nincs más célja, csak különböző, számára kedvező kikötéseket foglalni Donnarumma szerződésébe. Ugyanez történt a Juventus és Paul Pogba esetében is.” – olvasható a szurkolói csoport által kiadott közlemény.

“Sok szó esik arról, hogy az olasz labdarúgás krízisben van és gyengébbek az anyagi lehetőségek a többi bajnoksághoz képest, azonban ha a szabályok engedik, hogy a játékosügynökök pénzt szedjenek ki a futballból a saját zsebükbe, akkor lehetetlen a fejlődés. Eurómilliók tűnnek el és sohasem térülnek vissza. Egyes külföldi klubok már bezárták az ajtót bizonyos ügynökök előtt, sajnos a Milan nyitva hagyta őket és most sajnos láthatjuk ennek az eredményét. Bízunk abban, hogy az új vezetőség végül megszabadít minket ezektől a személyektől és sikerül erkölcsösen, zsarolás nélkül újrakezdeni.”

“Nagyon reménykedünk a szövetség beavatkozásában, hogy korlátozni fogják az ügynökök kezében lévő hatalmat. Gigiót pedig ismét megkérjük, hogy konkrét tényekkel bizonyítsa a Milanhoz való elkötelezettségét és a klub iránt érzett szeretetét. Sajnos a Milan szeretete a csókok mellett gesztusokban is meg kell nyilvánuljon.”

17 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Ez igen, most nagyon büszke vagyok a Curva Sudra! 😀
  Amennyire hiányoltam a hasonló eszközöket/kijelentéseket az elmúlt időkben Berlusconiék ellen, úgy okozott ez most nagyon boldog pillanatokat nekem.

  Így kell ezt csinálni, mindent megfogalmaztak benne, amikett mi is pedzegettünk már többen a fórumon. Bravó!

 2. Juni 16ig kapott idot, hogy alairja a szerzodeset es mar olyat is olvastam, hogy ha nem akkor a Real Madridnak probaljak elpasszolni Mendes altal, hogy csak azert se tudja Raiola a MUhoz vinni.

  Nagyon szimpi eddig a management. Mar csak az lenne utosebb ha most mar csak 3,5 millat ajanlananak 🙂

 3. Na szerintem ezen a pár soron sokan elgondolkodnak amire nagyon nagy szükség is van,hihetetlen hogy 1-2komoly ügynök mit meg nem enged meg magának,,,,sosem felejtem mikor Falcao könnyes szemekel nyilatkozta hogy semmi beleszólása sem volt több átigazolásánál hogy hová kerül,utána meg csodálkoznak hogy visszaesik a teljesitménye,,,vannak zsoldosok,és akadnak akik szivböl játszanak és soha nem fognak minden cimerért ugyanugy hajtani,szerintem Kaka és Sevcsenko is ezért volt világklasszis a Milanban,mert bármit megtetek volna szeretett csapatukért,,,

 4. Még szerencse, hogy mindenki elküldené a csapat legjobbját… Hányszor, de hányszor mentette meg a csapatot, amióta ő a kapus? Nélküle kb a 15. helyen kullogna a csapat. Az egyike annak a nagyon kevés játékosnak, akik a jelenlegi keretből méltóak arra, hogy a Milan mezét viseljék. Nincs olyan helyzetben a Milan, hogy megengedje magának egy csodatehetség eladását, főleg nem ilyen nevetséges árakon. Ez a srác akár 15-20 évre képes lenne megoldani a kapusposztot. Van az a mondás, hogy első lépés, végy egy jó kapust. Nekünk rohadtul nem kell, mert már van egy…

  Ne állítsuk már be közellenségként a csapat legszerethetőbb játékosát… Imádja a Milant, maradni akar, a klub meg akarja tartani… Van még kérdés?

  • Te mirol beszélsz? Figyeled az eseményeket? Donnaruma az, aki nem akar aláírni. A Real-ba akar igazolni. A klub már mindent megtett annak érdekében, hogy maradjon. Ő meg csak a Real-ra vár.
   Csakhogy nem fognak érte fizetni egy petákot se. Várnak egy szezont, aztán viszik ingyen.
   Hadd ne éljenezzük, mindezek után. És csak hadd padozzon. Nekünk olyan kapus kell, akivel számolhatunk a jövőben, nem olyan, aki le akar lépni.

  • Na persze megmentette mert más kapus mindent beengedett volna ,nélküle se kullogtunk a 15. helyen, nehogy már Milan nyalja ki a seggét…
   Ez olyan mintha egy csaj azt mondaná neked ,hogy ha Attila nem akar akkor veled maradok, nem tudom érzed-e ,hogy ez mennyire megalázó.
   Még ha maradás mellet dön akkor is ezekután ellenszenves lesz nekem.

   • Ellenszenves lesz mindenkinek. Ott a másik csodakapusunk. Igaz 1 évvel idősebb, de állítólag ugyanaz a kaliber. Ha maDonnaRumba nem ír alá, akkor irány a pad, vagy a Primavera. Plizzari pedig védje a kaput minden meccsen a nyáron, hogy tapasztalatot szerezzen a szezonkezdetre.

 5. Azért érdekes, hogy volt aki megszólt engem amikor (hónapokkal ezelőtt) kemény kritikával illettem Raiolat most meg hallgat mint az a bizonyos a fűben. Persze nem váltjuk meg a világot de mindent elárul, hogy aki csak teheti megszakítja ezzel az emberrel a munkakapcsolatot.