Gennaro Gattuso elfogadta a Milan ajánlatát és a következő szezonban a Primavera csapatot fogja irányítani.

A korábbi kétszeres BL-győztes világbajnok középpályás 2012-ben, 13 év szolgálat után intett búcsút a Milannak és egy évvel később edzői karrierbe kezdett. A 39 éves szakember az FC Sion, a Palermo és az OFI Kréta vezetőedzője volt, legutóbb pedig a másodosztályú Pisa együttesének kispadján ült.

Gattuso az elmúlt napokban találkozott a Milan vezetőségével és felajánlották neki a Primavera csapat irányítását. A korábbi olasz középpályás elfogadta az ajánlatot és a kinevezését pénteken délután jelenthetik be hivatalosan.

“Nagyon boldog vagyok. Ezt nem tettem volna meg senki másért, csak a Milanért. Ez nem visszalépés számomra, úgy gondolom, hogy helyesen döntöttem. Visszatérek egy dicsőséges klubhoz, amelynek célja, hogy ismét régi fényében tündököljön. A Primavera csapatot fogom irányítani, de szoros kapcsolatban leszek az első csapattal, hiszen ugyanabban a játékrendszerben kell játszani. Montella egy nagyszerű edző és figyelembe fogom venni a tanácsait. Nagyon lelkes vagyok és alig várom, hogy megkezdhessem a munkát.” – mondta izgatottan Gattuso, aki játékos pályafutása alatt 10 trófeát zsebelt be a Milannal.

Gattuso a nyártól Stefano Nava helyét veszi át a Milan Primavera élén.

6 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Nem kis dolog ez h. elfogadta az ajánlatunkat ,pont ilyen emberekre van szükségünk akik élnek(éltek) halnak a MILAN-ért ! sok sikert neki DE remélem nem Montalla keze alá kell majd dolgoznia , vagyis a “NAGY” csapatunknak is lesz valódi edzője !!!