Olasz sajtóértesülések szerint a Milan mindenben megegyezett Álvaro Moratával, a Real Madrid spanyol válogatott csatárával, akiért a piros-feketék állítólag 60 millió eurót sem sajnálnának kifizetni.

A La Gazzetta dello Sport csütörtök reggeli száma szerint Morata úgy döntött, hogy nem vár tovább az érte érdeklődő angol csapatok, a Chelsea és a Manchester United ajánlatára, hanem igent mondott a Milannak. A 24 éves csatár számára Madridban nem adott az állandó játéklehetőség, ugyanis Zinedine Zidane edző inkább Karim Benzemát favorizálja csatárposzton.

Állítólag a Milan hajlandó lenne kifizetni Moratáért a Real Madrid által kért 60 millió eurós átigazolási árat. A spanyol csatár szezononként 7,5 millió eurót tehetne zsebre Milánóban, amellyel toronymagasan a csapat legjobban fizetett játékosa lenne.

A Juventus játékosaként korábban két olasz bajnoki címet szerző csatár a jelenlegi idényben minden sorozatot figyelembe véve 42 tétmeccsen 20 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. A Milan a nyáron valószínűleg távozó Carlos Bacca helyére szerződtetné az U21-es és U19-es spanyol válogatottal is Európa-bajnokságot nyerő támadót.

32 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Ha képesek lennénk ilyen pénzeket dobálni egy csatárért, akkor én is csak annyit tudok mondani, az a legkevesebb hogy megadjuk Gigionak, amit a mániákus ügynöke akar kipréselni. Kelendő kapus, nyugodtan megérdemel minden jót, ő pont nem az, akitől sajnálnám.

    • Ez jó meglátás! Habár szerintem 30-nál nem kapunk többet a kettőért. Baccát sikerült leértékelni azzal hogy az utolsó két hónapban padozott (a bivalyerős Lapadula mögött aki ontotta a gólokat…), Niang meg nem ér 10-nél többet (az a két gól a Watfordaban nem triplázta meg az ő értékét sem).
      Ezzel együtt 30 millió nettó kiadás egy Morataért az szuper. Persze hogy kell középpályás is, de eddig nagyon jól alakulnak a dolgok. Arról nem beszélve, hogy egy fiatal, klasszis játékos minket választ, ennek nagyon jó üzenete van, és sokat segíthet mások elcsábításában is!

  2. Hagyjuk már ezt a belotti gyereket! Egy Torinoban lövi a gólokat? KI volt az akit elhoztunk a torobol aztán adtuk az atleticonak? nem jut eszembe a neve. Jó nagy fürdés volt vele is. 100millióért egy Belottit? LOL És ha nem jön be amire kurva nagy sansz van? KI veszi majd meg? Elképesztő nagy baromság lenne őt hozni! Morata 100X jobb opció!!! Juvéban is fontos gólokat vert!

  3. Mellesleg kezdésnek nem lenne rossz leigazolni a srácot! Ha Niangért megkapjuk azt a 16-ot + Baccáért némi aprót, akkor már vállalható az a 60 milla. De kell mögé legalább 2 értelmes labdaosztó + 2 “klasszis” védő és akkor a csapat gerince meglenne…