“Hiszünk az Európa-liga kvalifikációban” – Montella

17

A Milan vasárnap a Pescara és az Empoli elleni találkozóhoz hasonlóan ismét botlott és pontokat veszített. Ezúttal a Crotone ellen ikszelt a csapat, az egyetlen gólt Gabriel Paletta szerezte. Vincenzo Montella csalódottan nyilatkozott a mérkőzést követően.

“Az első 15 percben a Crotone sokkal jobban játszott nálunk. Ez legfőképpen az ő érdemük volt és nem jelenti azt, hogy a mi hibánk. Kevés helyzetünk volt, mert az ellenfél nagy nyomást helyezett ránk – talán erre a második félidőben rá is fizettek. Az első félidő felétől egyre jobban feljavult a játékunk. A Crotone nem volt képes fenntartani 90 percen keresztül ezt az intenzív játékot, így egyre nagyobb területeket szereztünk, ennek ellenére viszont nem sikerült megszereznünk a győztes gólt. Csalódott vagyok az eredményt illetően, de elégedett a teljesítménnyel. Egy ilyen Crotonéval szemben jónak is tekinthető ez az eredmény. Bacca padoztatása? Taktikai döntés volt.” – mondta Montella vasárnap a találkozó után.

“Ez az 1-1-es eredmény semmit sem változtatott az nemzetközi porondért folyó harcon. Még mindig versenyben vagyunk és elérhetjük a célunkat, valószínűleg nem fogjuk utólérni a Laziót, de így is növeltük a köztünk és a Fiorentina közötti távolságot és majd meglátjuk, hogyan szerepel az Inter.”“A csapat jó állapotban van, mind fizikális, mind mentális szempontból, bár nagyon érezzük a gólok hiányát. Sokkal jobban szenvedünk és nem tudunk gólt szerezni az olyan csapatok ellen, amelyek zárt alakzatban játszanak és jól lezárják a területeket. A csapat egységes, a játékosok sikerre éhesek és hiszünk az Európa-liga kvalifikációban.” – tette hozzá.

Gabriel PALETTA: “Nem volt egy könnyű mérkőzés, az ellenfél kiváló formában van és a bennmaradásért küzd. Nem sikerült jól kezdenünk a meccset, de reagáltunk és ez fontos volt. Fizikailag jó állapotban vagyunk, az utolsó percig futottunk. Sajnos a második félidőben nem voltunk elég jók a kapu előtt: voltak lehetőségeink, de nem becsültük meg azokat. Ugyanez történt az Empoli elleni meccsen is, ahol sok jó pillanatunk volt, de csak egy gólt szereztünk.”

A Milan a következő fordulóban, május 7-én a második helyen álló Romát fogadja a San Siróban.

[adrotate banner=”28″]

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Óriási alibi dumák ezek. Külön tanfolyamot kellet elvégezni ahhoz, hogy ez így menjen? Olyan szinten nem vettük komolyan a tegnapi meccset, hogy az már fájt. Vajon mennyi prémium jár azért, hogy ez a forgatókönyv legyen?

 2. Nem akarok senkit elkeseríteni, de úgy tudom, hogy a kupagyőztes személyétől függően a 6. is indulhat az EL-ben…

 3. A kupagyőztes személyétél függetlenül is indulhat…és még leirja hogy pont elönyt szereztünk a fio ellen vagy ugye az inter ellen…ja ez szép és jó de a roma atalanta ellen ha kétszer betlizünk ami benne van a pakliban akkor a 3-4 pontos előnyünk 2 meccsel a vége előtt 2-3 pontos hátrány is lehet! Ez a nagy előny? Baromja

 4. “1 Az első 15 percben a Crotone sokkal jobban játszott nálunk. Ez legfőképpen az ő érdemük volt és nem jelenti azt, hogy a mi hibánk.
  2 Kevés helyzetünk volt, mert az ellenfél nagy nyomást helyezett ránk – talán erre a második félidőben rá is fizettek”

  1. Montella hibája volt mivel mire számított hogy nem csinálnak majd semmit a crotone játékosai amikor a kiesés elől menekülnek?
  És igenis a te hibád mert erre kellett volna felkészíteni a játékosokat hogy az elejen elkell folytani játéktördeléssel és labdatartással az ellenfél játékát. Nem 7.perc alatt golt kapni

  2.! Még jól játszott a Crotone és ezt montella negativként emliti. Bárcsak mi fáradnánk el abban hogy nagy nyomást helyezünk az ellenfelekre!
  Kabaré a pali de komolyan. Kész vicc amiket nyilatkozik. Engem ez zavar a legjobban. Egyszer nyilatkozhatna olyat is hogy nem játszottunk jol.

 5. én meg hiszek egy Istenben,hiszek egy hazában,hiszek….. bla-bla-bla…

  szerintem a misterünk sokat jár vidám vasárnapokra v. a jehova tanúi közé…..

 6. Feladni viszont hülyeség, mert nekik csak ez a munkájuk, hogy focizzanak és elérjék a legjobb helyezést, amit tudnak. Nem lesznek könnyű meccsek már, de egy Roma ellen motiváltabbak a játékosok alapból.
  Az nem igazi szurkoló, aki csak akkor áll a csapat mellett, ha 6 góllal verik az ellenfeleket és a labdarúgásban elég gyakran előfordul, hogy a kisebb csapatok ellen botlanak a nagyobbak a szezon vége felé, amikor élet halál harcot vívnak a bentmaradásért, úgyhogy gondolkodni is kéne nem csak szapulni mindenkit, mert az baromi könnyű. A végén meg voltak a lehetőségek, hogy nyerjen a csapat, úgyhogy nem hazudott.

  • Állítólag küzdünk azért, hogy elérjünk egy nemzetközi kupás helyet, aztán kiesés elől menekülő csapatok szopatnak minket. Ne nyerjünk 6 góllal, de egy nemzetközi kupára “hajtó” csapatnak minimum 1 góllal illene legyőzni ezeket a komoly ellenfeleket.
   Ezek a nyilatkozatok meg egyszerűen szánalmasak. Én nem szoktam szidni se Montellát, se a csapatot, de ez után a nyilatkozat után elmehet mindegyik a faszomba.
   “a játékosok sikerre éhesek”
   Mi lenne, ha nem lennének azok? Akkor a két kieső jelölt ellen 0 pont meg -10-es gólkülönbség?

  • Hát barátom ezt nem tudom kinek címezted,mert itt akik rendszeresen írogatnak azok több mint 30 éve,20 éve,15 éve a csapatnak szorítanak,és összeforrt az életük az Ac Milan-nal….és 30-35 éve a csapat mellett vagyunk jóban-rosszban…az elmúlt 10 évben szinte kizárólag rosszban…mi ez ha nem klub hűség….viszont nálunk is betelik a pohár egyszer…nem véges,sem a türelmünk,sem a lojalitásunk…. És amikor 3 olyan mecsen vagyunk túl mint mi…akkor nekem ez a senkiházi edző ivadék ne nyilatkozgasson ilyeneket,és lapítson a rohadt büdös bagázs csapatával együtt vmelyik sarokban,és k…vára gondolkodjanak el mekkora szarok,mennyire szembeköpik az értük szorítókat….szánalmas egy senkiházi bagázs !!! Remélem Montellával az élen takarodik az összes aki nem képes tartósan bebizonyítani,eredményekben,és mindenben hogy alkalmasak rá,hogy viseljék ennek a klubnak a mezét,és címerét !!!!!

   Azt a k..va életbe már !!!!

   Legalább kusba maradnának ezek a szutykok,de még húzkodják is a rühes nyilatkozataikkal a bajuszunkat…..

   Több hit,tisztelet és küzdeni tudás van bennünk szurkolókban mint ezekben akik horror pénzekért focizhatnak abba a klubba amely évekig a világ legnagyobb,legjobb klubja volt !!!

   De felb…sztál haverom,meg ezek a nyilatkozatok is !!!!!

  • Na már csak ez kellett az edzőnk fantasztikus nyilatkozata alá…:D
   Mindig feltűnnek az ilyenek.
   Te talán örülsz az eredményeknek? Hogy a kiesőjelölt csapatokat nem tudjuk megverni, és látszik a játékosokon, hogy telibeszarják az egészet, ezáltal minket, szurkolókat is? Téged ez nem bosszant fel?
   Ugyanúgy a csapat mellett állunk most is, ugyanúgy megnézzük a meccseiket, ugyanúgy szurkolunk az EL-ért. Pont ezért ennyire idegesítő a mentalitás, amit a pályán látunk.
   Bocsánat, ha hangot merünk adni a nemtetszésünknek.

 7. Hogy lenne már esélyed az el be menni.ha esetleg olyan csapathoz mész aki indul.de te ezzel a milannal sehova nem mész amig ilyen meccseket nem hoztok mint az elmúlt 3 forduloba.mit vársz majd a romat megveritek?bizzunk benne

 8. Ha nem betlizünk az elmúlt 2 fordulóban már simán meglenne az EL indulás. Szánalmas ez az edző meg az egész csapat, hogy még mindig számolni kel. Most meg mit akarunk egy erős Romától?! Egy nagy égés lesz!

 9. Sokkal jobban szenvedünk és nem tudunk gólt szerezni az olyan csapatok ellen, amelyek zárt alakzatban játszanak és jól lezárják a területeket.

  Mester,mester…. talán egy másik hatékonyabb formációval,és a megfelelőbb emberekkel sikerülhetett volna……csak ahhoz kéne vmi tudás is nem csak a pro licenszes papír……amivel elmehetsz a wc-re és törölgetheted vadul !!!

 10. Utoljára ilyen gusztustalan nyilatkozatai Inzaghinak voltak. Hogy mutathatnának jobbat ha az edző egy ilyen szánalmas, gyenge, undorító meccs után is elégedett a teljesítménnyel. Minek ha az edző elégedett. Egy beszari edző aki nem akarja észre venni a saját hibáit és ha valaki figyelmeszteti rá akkor direkt is ugyanúgy fogja csinálni hogy be bizonyítsa hogy akkoris neki van igaza meg úgy a jó ahogy ő csinálja még ha a csapat kárára is van….

 11. Írogthatunk itt mindent, amíg egy ilyen meccs után azt olvasod idézetként:
  ” Csalódott vagyok az eredményt illetően, de elégedett a teljesítménnyel.” Nincs mit mondani!
  Ugyebár írtam, hogy Hondát nem látjuk ezen a meccsen! 1 jó passzal eldönthette volna a meccset így Montella nem kockáztathatta meg, hogy pályára engedi.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet