2022. szeptember 27., kedd

A Milan megszerezné a remek idényt futó Pellegrinit

-

A Milan mellett számos klub érdeklődik Olaszországból illetve Európából egyaránt a Sassuolo fiatal középpályása, Lorenzo Pellegrini iránt – ismerte el a játékos ügynöke.

Pellegrini júniusban fogja betölteni a 21. életévét és ilyen fiatalon nem akármilyen teljesítményt nyújt hétről-hétre az olasz élvonalban. Az olasz középpályás 27 bajnoki meccsen 6 gólt szerzett és 7 gólpasszt osztott ki, továbbá az Európa ligában és az Olasz kupában is 1-1 gól fűződik a nevéhez.

Giampiero Pocetta, az utánpótlás-válogatott játékos ügynöke a MilanNews.it-nek adott interjújában megerősítette, hogy nemrég találkozott a Milan sportigazgatójával, Mirabellivel.

“Meglátogattam Mirabellit, mert régóta ismerem őt és ez egy tervezett találkozó volt. Gyakran beszélünk egymással, ő egy olyan ember, akit nagyra becsülök. Beszélgettünk a labdarúgásról és a Milan terveiről. Mirabelli mesélt a klub projektjéről és szó volt néhány olyan játékosról, akiket én képviselek. Kiemelte közülük Pellegrinit, akit jelenleg Olaszországban és Európában számos klub figyel. Természetesen a Milan is az érdeklődő együttesek között van.”

“Lorenzo 1996-os születésű, ilyen fiatalon már több mint 50 meccset játszott és 10-nél több gólt szerzett. Ezért normális, hogy egy ambiciózus projekt részét képezi. A szezon végén értékelni fogjuk a helyzetet és az alapján fogunk dönteni, hogy mi a legjobb a fejlődése érdekében.” – mondta a játékos ügynöke.

Pellegrini a Roma utánpótlásában nevelkedett és a klubnak visszavásárlási opciója van rá.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ügyes kis játékos egy kisebb csapatban (nagyon kedvelem egyébként a Sassuolo-t).

    Viszont a Saponara, Iturbe effektus lesz szerintem belőle is. Az empoliban, illetve Hellas-ban nagyon jól tolta mind a két srác… Iturbe a Roma-ban semmit a Torinoban egy hajszálnyival többet mutatott.

    Saponara nekünk nem kell, az Empoliból kimagaslott, a Fiorentinaban pedig…..nem fogja megváltani a világot.

    Ettől függetlenül Iturbe-t is elfogadnam…Kibaszott gyors és ha beadni megtanulna…..

    • Azért Saponara-t megnézhetnéd 1-1 meccsen. 😀 3x volt kezdő a Fio-ban azon kívül szinte csak perceket kapott. 1 gól és 2 gólpassz így is összejött már neki. Más kérdés hogy nem igazán van helye abban a taktikában. Ő tipikus irányító, ami már nem igazán van a mai fociban.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS