2022. október 07., péntek

Montella szerint nem volt elég dinamikus a játék

-

Vincenzo Montella, a csapat vezetőedzője optimista és elmondása szerint a Pescara elleni pontvesztés ellenére még van esély elérni az Európa liga indulást érő pozíciók egyikét. Az olasz edző leginkább a dinamikát hiányolta a csapat játékából.

“Az első félidőben többet is tehettünk volna a győzelemért, fel kellett volna gyorsítanunk a játékunkat labdaszerzés után. Ebben még fejlődnünk kell. A meccs vége felé egyre nagyobb nyomást helyeztünk az ellenfél kapujára. Tetszett ez a hozzáállás, bár ezúttal nem volt elég. Elfogadjuk a döntetlent, remélve, hogy ez most lökést ad a csapatnak és még győzelemre éhesebben térünk vissza. Másfajta hozzáállásra van szükség a meccs döntő pillanataiban. Hiányzott a dinamika a játékunkból, mozgékonyabban kellett volna játszanunk. Minden mérkőzésen sok gólhelyzetet alakítunk ki, de ha ott akarunk lenni a nemzetközi porondon, akkor sokkal hatékonyabbnak kell lennünk támadásban.”

“Elkötelezettséget és áldozathozatalt fogok kérni a játékosoktól, mert még versenyben vagyunk. A Palermo elleni meccs után két közvetlen riválisunkkal játszunk, az Interrel és az Atalantával. Optimista vagyok, úgy gondolom, hogy képesek vagyunk megcsinálni.” – mondta Montella.

“Három vagy négy fontos helyzetünk volt a meccs végén és nem sikerült gólt szereznünk. Donnarumma? Hibák megtörténnek. Ha megnyertük volna a meccset, most csak mosolyognánk a szituáción. Ezúttal döntetlent játszottunk, ezt el kell fogadnunk és optimizmussal a következő összecsapásra tekinteni.”

“Az Európa ligáért folyó verseny még nem ért véget.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Meglepően reális nyilatkozat.
  Azt mégsem mondhatta, hogy szarok voltunk és leszarták a játékosaink az összecsapást…viszont burkoltan benne volt és az is, hogy ez (természetesen) nem tetszett neki.

  Azonban Őt se lehet mentesíteni teljesen a ,,kudarc” után, ugyanis a meccselése, a játékosok felpörgetése borzalmasan sikerült.

  Reméljük a legjobbakat és bízzunk az edző utolsó mondatában. Most már a játékosokon is kéne látni, hogy elhiszik…vagy jobban mondva szeretnék az Európában való indulást.

 2. Anyja pics@j@t!!! Okampos mit csinált a meccsen??? Dulifuli miért nem passzol? (mondjuk a meccs második felében már többet passzolt)

  Ezt már leírtam máshol is, de Okampos és Dulifuli úgy mennek ki a pályára mintha 10 bl-t nyertek volna. Aztán kalap sz@r mindkettő, oké Dulifuli a jobbik rossz (de valamiért a Koemanoknak nem kellett el lehet rajta gondolkozni…) De nem értem miért nézik le a többi társukat, nem ez volt az első meccs amikor ez volt.

  Ja csak mellékesen írom meg, hogy ilyen játékosokat (Patrick Schick) mint akit a Samp igazolt miért nem találunk??? nyáron vették 4 milláért és 21 a gyerek. De mondom nektek ördög lesz…. 😀 Bal lábas, gyors, nagyon jól cselez

  Honda miért nem játszik? 100% hogy ezt a harmat gyenge Pescara védelmet feltörte volna. Baccat mi a f@szért kell mindig lecserélni a 60 perc körül. Oké elfárad egyszer, de hogy mindig…. Kucka miért nem kezdett? Könyörgöm csak a bajnokság van, játszani kellett volna Mati helyett. ( amúgy Mati is sz@r)

  Baccanak már ez a második szezonja, de még mindig nincs megtalálva neki a helye mert én azt veszem észre, hogy oké fel van küldve előre aztán szaladgáljon kb. mint nálunk 😀 😀 Pedig top csatár

  Ezt a mérkőzést meg kellett volna nyerni!!!!! majd legközelebb amúgy már nagyon régen voltam ennyire mérges mint ezután a meccs után

 3. Anyádat azt! Eljutottam oda,hogy már nem is szeretném az európa ligában való indulást,mert akkor talán van egy kis sansz rá,hogy jövőre új edzőnk lesz. Elég volt már ebből a kóklerből. Ebben a szezonban 7! meccsünk volt,amit 1:0-ra nyertünk,na ebből mindegyik hatalmas mázli volt. Ha azt nézzük logikus is,hogy a végére már nem jön össze minden és kiderül mit is sikerült fejlődni tavaly óta. Egy kurva nagy nullát. Úgyhogy köszi Montella mehetsz isten hirével. Pluszba még,ami engem kurvára zavar az a beszarisága,ahogy állandóan ráülünk az eredményre ez az ember egyszerűen nem ide való,ezt be kell látni.

 4. Az utolsó helyezett ellen elért döntetlen mégis hogy a p….ba adhatna lökést egy nemzetközi kupában indulni szándékozó csapat számára?
  Montella is jól beleillik a mostani Milan-koncepcióba szépen ki tudja színezni a sz…rt.
  Az meg egészen egyedülállóan zseniális,hogy soha egy percig nem gondolkodik el azon,hogy esetleg ő is hibázott valamiben…

  • Hát hogy hibázott volna? Pasalic gólt lőtt a 4-3-3 működik, csak nem vagyunk elég gyorsak. Nyáron megpróbáljuk leigazolni U. Boltot. 😀
   Szánalom!!! Mozgékonyabban… Mondja ezt az aki az életben nem volt se gyors, se fürge. Egyszerűen jól helyezkedett és jó érzékkel értékesítette a helyzeteit. Régen egy jó edző azt sulykolta a játékosokba, hogy:
   “A labda mindig gyorsabb.” A labda sosem fárad el.” stb… Én nagyon rég azt érzem a Milanban is, ahogy a legtöbb csapatnál. Gyors játékosok kellenek akik majd lefutják az emberüket és lövik a gólokat. Csakhogy akik igazán megnyerik a meccseket, azok nem ezek a játékosok. Hanem akik jól helyezkednek, okosan gyorsan játszanak és a kaput támadják, nem az üres területeket a széleken.
   Leva, Suarez, Messi, CR, Higany, Dybala, Mandzukic, Müller, Ibra stb. 4-3-3 is lehet 1 csatár 2 szélsővel, de lehet 3 támadó is, mint pl a Barcánál, ahol a szélsők mai napig hátvédek. Szerintem Dulifuli is inkább támadó, mint szélső, ezért is vált be nálunk. De alap taktikánk miatt főleg szélen próbálkozik ahol egy Olasz védelem bedarálja, hiába 2x olyan gyors mint bármelyik Pescara védő. Volt 3-4 olyan szitu amikor lövő helyzetben lett volna a sebessége miatt, csak teljesen kisodródva.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS