Donnarumma: “Sajnálom, hogy hibáztam a gólnál”

7

Gianluigi Donnarumma, a csapat olasz válogatott kapusa nyilatkozott a Pescara elleni meccs után.

Mint ismert, a piros-feketék 1-1-es döntetlent játszottak az utolsó helyezett Pescarával az olasz bajnokság 30. fordulójában. Az első félidőben Donnarumma hibáját kihasználva szerezte meg a vezetést a hazai együttes.

“Sajnálom a csapatot és a szurkolókat, hogy nem sikerült nyernünk. Hibát követtem el, ami remélhetőleg segít nekem tanulni és fejlődni. Mindent beleadtam, ahogy szoktam, de sajnos megtörténik az ilyen. Sajnálom, hogy hibáztam. Csalódott vagyok az eredmény miatt. Pescara? Jól játszottak, szervezettek voltak és küzdöttünk ellenük. Ennek ellenére nem sikerült nyernünk és a végén még szerencsénk sem volt. Nem engedem, hogy ez a hiba megtörje a morálomat. Haladunk tovább és készülünk a következő mérkőzésre.” – mondta Donnarumma.A Milan a következő fordulóban április 9-én, vasárnap a Palermót fogadja a San Siróban.

[adrotate banner=”28″]

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez valóban nagy hiba volt, de hibázni emberi dolog. És ez Palettara is igaz. Mind a ketten vétettek az öngólnál.

  Viszont Donnarummának igaza van abban, hogy haladni kell tovább, és nem szabad, hogy ez a baki befolyásolja a következő meccset/meccseket.

  • Ettől örülök meg én is,hogy hátul a kapus és két-három védő toszogatja a labdát;ebből látszik,hogy a középpályánk egy nulla,ez az ő dolguk lenne és nem hátul kellene ezt művelni.

   • Ennyi. Amíg a középpályások elbújnak, és nem lépnek vissza labdáért, addig nem lehet kihozni a labdát, és mennek a passzok hátrafelé. Persze hibázott Gigó és Paletta is, de a középpálya nulla, és ez sokkal zavaróbb. Dulifuli ment néha hátra, hogy próbálja kihozni a lasztit. Ez így nem működik.

 2. Szerintem az egész csak azért volt, hogy csökkenjen a kereslet Donnarumma iránt és ne akarja mindenki elvinni!! 😀 😀 😀
  Viccet félretéve, amíg évente van 100 bravúrja és egyszer benéz egy ilyent, addig még csak elnézést se kérjen érte, főleg, hogy szerintem kevésbé az ő sara, mivel kb. “alapképzés” része a mezőnyjátékosoknál, hogy hazaadás ne tartson kapura, főleg ne félmagasan…

 3. Ebben igazad van! De egy profi kapusnak illene az ilyen lasztikat gond nélkül lekezelni! Na de ez nem csak az Ő hibája hanem a csapaté is és Montelláé is , mert a csapat focizni nem tud, az edző meg a taktikához nem ért! Mert ez a “passzold a kapusnak hátra aztán majd lesz valahogy ” taktika egy nagy nulla!

 4. Paletta elég keményen adta haza ő kegalább annyira hibás ebben a gólban. . . Gigio meg hibázott,ez van most megint jön 60 bravúros mecse. . .

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet