Lapadula nem fog ünnepelni, ha betalál Pescarában

2

Gianluca Lapadula, a Milan olasz csatára nyilatkozott a közelgő Pescara elleni mérkőzésről és elmondta, amennyiben gólt szerez a következő fordulóban, a korábbi csapata iránti tiszteletből nem fog ünnepelni.

“Ez egy nagyon különleges mérkőzés lesz számomra. Erősen kötődöm a városhoz és a régióhoz, hiszen sok időt töltöttem a Teramóban és a Pescarában. Ha gólt fogok szerezni ellenük, akkor nem ünnepelek. Emlékszem az első gólomra, amelyet sarokkal szereztem Palermóban. Nagyon izgalmas pillanat volt és az a gól sokat jelent nekem.”

“Sokat fejlődöm a Milannál, emberileg és játékosként egyaránt. Ezen a héten az erőnléti állapotom javításán dolgoztam. Azt gondolom, hogy a csapategység a mi erősségünk és ezt a Genoa ellen is bizonyítottuk. Kiválóan teljesítettek azok a játékosok, akik visszatértek a kezdőcsapatba, például Mati Fernandez. Örülök a góljának.”“Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy sikerüljön kiharcolni a nemzetközi porondon való indulást. Biztos vagyok benne, hogy ilyen hozzáállással nagy eredményeket érhetünk el. Minden adott, hogy ott legyünk az Európa ligába és remélem, hogy hamarosan megszerzem az első gólomat a nemzetközi porondon is.” – tette hozzá Lapadula.

A Milan április 2-án, vasárnap a Pescara otthonába látogat az olasz bajnokság 30. fordulójában.

[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ez igen rossz érzés egy játékosnak, mikor volt csapata ellen betalál!
    De persze van az, aki szarik az excsapatra és vadul tombol a gólja után.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet