“Donnarumma egyáltalán nem eladó” – Berlusconi

17

Silvio Berlusconi, a klub tulajdonosa ismét hangsúlyozta, hogy amíg a kínai befektetőcsoport nem teljesíti az előszerződésben foglalt pénzügyi garanciákat, nem fog lezárulni a klub eladása.

A kínai befektetők tavaly nyáron jelezték szándékukat, hogy szeretnék megvásárolni a Milant. Az előszerződést augusztusban írták alá, azonban sem decemberben, sem pedig idén márciusban nem sikerült lezárni a hatalomátvételt.

“Itt vagyok és a családom is itt van. Csak akkor fogjuk folytatni a klub eladását, amikor az összes pénzügyi kötelezettségvállalás teljesítve lesz, hogy a Milan ismét a régi fényében tündököljön. A kínai csoport részéről volt néhány váratlan probléma, de jelentős összegeket utaltak át. Ha végül az üzlet nem történik meg, akkor folytatni fogjuk a munkát és egy fiatal, olasz csapatot építünk.” – mondta Berlusconi az újságíróknak.

“Donnarumma része a Milan örökségének. Ő egy hihetetlen játékos, a mi utánpótlás akadémiánk kiemelkedő gyümölcse. Erősen kötődik a Milanhoz és a piros-fekete színekhez. Abszolút nem eladó.” – tette hozzá.Berlusconit ezt követően arról is kérdezték, hogy kit tart a legjobb edzőnek.

“Nehéz megmondani. Talán ha egy kicsit elfogult vagyok, akkor a barátomat, Carlo Ancelottit mondom. Ő bizonyította, hogy képes alkalmazkodni különböző csapatokhoz, környezetekhez, bajnokságokhoz és az eredmények elérése terén képes a folytonosságra.”

[adrotate banner=”28″]

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. ” Kaká nem eladó ” – Berlusconi

  ” Ibrahimovic nem eladó ” – Berlusconi

  ” Thiago Silva nem eladó ” – Berlusconi

  • És mennyivel nagyobb összegek akasztott ezekkel a transzferekkel ezek a mondatok után. Mindig meg tudták őt győzni pénzzel…

   • Ez szerintem nem korrekt Kaka-val szemben, aki úgy gondolom, hogy nagyon erősen kötődött a klubhoz, és szíve szerint nem ment volna sehova. Egyébként pedig a csapat legnagyobb játékosa volt, és már fiatalon is egy Milan legenda. Ettől függetlenül úgy eladták mint a sicc.

 2. Igaza lesz valamelyik kritikus szurkolótárunknak (talán CarlDonatech) aki egy éve megmondta, hogy ez a klub csak Silvio Berlusconi halála után lesz eladva maximum.

  • Szerintem ezt így nem mondtm. z öreg tudja pontosan, hogy ha ő áll a klub élén akkor a csapat, a vezetés és az edző is állandó keresztűz alatt lesz.

   Ez így van, amióta megbuktatták Berlusconit a politikában.

   Hogy a kínai project valós, vagy csak Berlusconiék hatalmas méda fogása azt nem tudhatjuk. De amióta lebegtetik, végre nekünk is adnak 11-est, a Gazetta közölt pozotív cikkeket is a csapatról és a szurkolók sem tüntetni járnak ki.

   De ez nem soká tarthat fenn.
   Én ellentétben a sok szurkolóval becsülöm az öreget, nála mindig a csapat volt az első. Igen még Kaká eladásánál is!
   Hisz ott nem volt más megoldás, a csődtől de min. a nemzetkzi porondról való kizárást előztek meg vele.

   Silva meg Ibra szerintem tök más story!
   1. Ibra vissza sem jött Milanoban a maradásról tárgyalni! Azon a nyáron csak Párizsban tárgyalt a gigafizetéséről..
   Silva visszajött és fizetésemelést kért, amit az akkor olasz csapatok közül senki nem tudott volna megadni.

   Amennyiben a kínai pénzt kimossuk tuti nem adjuk el Gigo-t én ebben hiszek.
   Akkor már inkább Suso és romagnolit kellene. Mert sztem egyik sem pótolhatatlan.

   • Igazad van. Bár Silva-ról annyit, de lehet rosszul emlékszem, hogy átigazolása előtt emelték meg a fizuját 4-ről 6 misire.

    • Igen, csak Párizsban a tripláját kapja.
     Szerintem az a szerződés csak azért köttetett, hogy drágábban menjen el, nem a maradás esélye miatt.

 3. Erősen kötődik a Milanhoz és a piros-fekete színekhez. Abszolút nem eladó.” – hazudta Silvio Berlusconi.

 4. Meglátjuk mi lesz a vége, én nagy robbanást sejtek a nyáron… Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, talán mert Berlu hazahozott 250 milliót a pénzéből… Nem hiszem, hogy ez a pénz mozgás véletlen lenne. Ha Donnarumma maradni fog, akkor sokan maradni fognak és jön pár minőségi játékos is…

 5. Egyáltalán nem eladó? Ezek szerint van olyam hogy: Kicsit eladó; Majdnem eladó; Épphogy eladó; Ingyen elvihető…
  Bevallom én bajban vagyok a vezetőségünk jelzős szerkezeteivel.

  • Hát igen. Ez olyan, mint amikor egy állapotos nőre azt mondjuk, “egy kicsit terhes”, vagy arra, akinek nincs munkája, hogy “eléggé munkanélküli”.

   Lansky, az igencsak Milan-drukker

 6. Nem fog elmenni…..Szerintem ennyi “kötődöm a Milanhoz, Kedvenc klubom gyermekkorom óta, Csak a Milan érdekel” kijelentés után nem lenne elég tökös 18 évesen mégis beinteni a klubnak.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet