21 éves tehetséges középpályást figyel a Milan

10

Mint kiderült, a Milan részéről játékosmegfigyelőjeként Marco Fassone és Massimiliano Mirabelli is jelen volt a csütörtöki Borussia Mönchengladbach-Fiorentina meccsen az Európa-liga nyolcaddöntőjében.

Fassone szerdán Münchenben tartózkodott Mirabellivel és a MilanNews.it beszámolói szerint a helyszínen tekintették meg a Bayern München-Arsenal mérkőzést. Egy nappal később pedig már Mönchengladbach városába utaztak, ahol a Borussia a Fiorentinát fogadta az Európa-ligában. Állítólag elsősorban a szír származású német utánpótlás válogatott, Mahmoud Dahoud teljesítményét figyelték a hazai csapatból. A 21 éves középpályás összesen 68 meccsen lépett pályára eddig a német klub színeiben és ezeken 6 gólt szerzett, valamint 12 gólpasszt is kiosztott.

Dahoud viszonylag alapembernek számít a kezdőcsapatban és a szerződése 2018 nyaráig szól a klubjával.Továbbá Fassone és Mirabelli a Fiorentina játékosai közül Federico Bernardeschi és Milan Badelj játékára volt kíváncsi, utóbbi győztes gólt szerzett a mérkőzésen.

[adrotate banner=”28″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ha Berlu idejönne hozzám, és azt modaná, hogy egy kamu kínai céggel “üzletel” és azt mondja, hogy a következő 1 évben fizeti a repjegyem, szállásom, jegyem csak üljek végig pár BL meccset néhány kamu hír miatt, én is szívesen megtenném…

  2. Elutaztak megnézni Bernardeschi-t és Badelj-t is Németországba,pedig hosszú évek óta szinte minden hétvégén láthatják őket olasz földön.mintha két ismeretlen tini lenne.erre van pénz.utaztak,ettek ,ittak,talán kurváztak is.