Diego Lópezre jövőre is igényt tart az Espanyol

2

Diego López ügynöke, Manolo Quilon csütörtökön a Casa Milanban tartózkodott és ügyfele jövőjéről tárgyalt a Milannal – állítja Di Marzio.

A 35 éves kapus tavaly nyáron egy szezonra szóló kölcsönszerződést írt alá a spanyol élvonalban szereplő Espanyol együttesével. Diego López jól érzi magát a katalán alakulatnál, ahol alapembernek számít a kezdőcsapatban és egy kivételével az összes meccsen ő védte a csapat kapuját a spanyol bajnokságban. Azonban a megállapodás értelmében a nyáron véget ér a kölcsön, így elméletileg vissza kell térnie a Milanhoz.

Gianluca Di Marzio, a Sky átigazolási szakértője arról számolt be, hogy López ügynöke a Milan főhadiszállásán, a Casa Milanban egyeztetett a klub vezetőségével. Az Espanyol elégedett a spanyol hálóőr teljesítményével, ezért szeretné végleg megvásárolni a játékjogát. Di Marzio szerint a közeljövőben a spanyolok ajánlatot tehetnek a rossonerinek.Diego López ebben az idényben 19 bajnoki meccsen lépett pályára és 8 találkozón nem kapott gólt.

[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. 2018 nyaráig szól a szerződése a Milannal, jelenleg 1,5 millát ér a transfermarkt szerint. Szerintem pénzt ebből sem látunk hiszen a fizuja valószínűleg magasabb mint a piaci értéke.

    Azért valahol sajnálom Diegot. Mennyi az esélye, hogy jó fizuért leszerződsz egy csapathoz ahol “megbecsülik” a rutinos sztárokat erre pont akkor előszednek egy 16 éves srácot aki vastagbetűvel beírja magát a focitörténelembe míg te csak lábjegyzet vagy?! 🙂

  2. 2 millio eurót ki kéne okoskodni érte, és egy jobb játékos szerződtetése után a fizuja egy része már meg is lenne.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet