Ügynöke szerint Antonelli nem tervezi a klubváltást

7

Luca Antonellinek nem áll szándékában távozni a klubtól – erősítette meg a játékos ügynöke.

A 29 éves balhátvéd ebben a szezonban csupán 5 bajnoki meccsen játszott és többnyire sérülések hátráltatták a pályára lépésben. Ugyanakkor nem titok, hogy Montella inkább Mattia De Sciglio szerepeltetését favorizálja a védelem bal oldalán, amelynek következtében Antonellinek nincs állandó helye a kezdőcsapatban.

“Antonelli marad a Milanban, de a labdarúgásban nehéz megjósolni, hogy mi fog történni. A részünkről megvan a szándék és az akarat, hogy maradjunk. Ennek ellenére nem zárhatok ki semmit, egyszerűen azért, mert a futballban sohasem tudhatod. Jelen pillanatban Luca jövője a Milannál van. Hiszem, hogy egy játékosnak minden szituációban profinak kell lennie. Antonelli eddig nem volt szerencsés, mert sérüléssel bajlódott. Mindenki szeretne az összes mérkőzésen játszani és mindenki boldog, ha a kezdőcsapatban kap helyet.” – mondta a játékos ügynöke, Gianni Vitali.“Biztos vagyok abban, hogy Antonelli továbbra is főszereplője lesz a csapatnak.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Csak remélni tudom h. nem azért kapott lehetőséget Vangioni h. Montella példát statuáljon Antonellivel. Akkor ez azt jelenti h. komolyabb nézeteltérés van közöttük és parkolópályára kerülhet. Sokkal inkább, mert megválunk tőle és legalább elmondhatja h. ha csak 3 perc erejéig is, de játszott a Milanban tétmeccsen. Egyébként pedig az a véleményem h. a vezetés hozzáállása a játékosokhoz az utóbbi pár évben gyalázatos. Több játékos karrierjét is eredményesen sikerült megtörni, legalábbis évekre visszavetni. Nagyon kellene már a váltás!

  • Én sosem értem meg, hogy ehhez mi köze a vezetésnek!? Ha beleszólnak az edző munkájába az a baj, ha nem akkor meg az!?
   Gondolom Adrianot nem azért vettük 8M-ért, majd fizettük az elég zsíros fizetését, hogy időhúzó csere legyen. Poli szintén ez a kategória. Zapata sokszor válogatott. Saponara-t, El Shaarawy-t elkutyáztuk úgy, hogy alig játszottak. Persze Sárinak volt egy jó szezonja is, de aztán senkinek sem kellett. Acerbi megint ez a kategória volt (4M). Pár nevet még lehetne sorolni.
   Én úgy gondolom a mindenkori vezető edző dönti el, hogy a 25-30 fős keretet hogyan kívánja használni. Szerintem rendkívül rosszul használjuk idén is, Ez a saját véleményem. Amíg az eredmények elfogadhatók addig nincs is baj. De olyan játékosok vannak a távozás küszöbén, mint Antonelli, Honda, Zapata, Ely, Poli, Niang, Sosa….

   • Nemcsak Berlura es Gallianira gondoltam mint vezetès. Egy ekkora klubbnál sokkal több döntèshozó ès tanácsadó van. A vezetőedző is egyike ezeknek. Ő nyilván kulcs ès fókuszban van mindig. Azonban egy klub játèkos politikáját nemcsak a vezetőedző hatàrozza meg.