A MilanNews.it beszámolói szerint Patrick Cutrone a nagyokkal fog készülni a szezon hátralévő részében.

Az 1998-as születésű támadó az előző szezonban 25 meccsen 14 gólt, idén pedig 13 meccsen 11 gólt szerzett a Primavera csapatban. Luiz Adriano távozásával Carlos Bacca és Gianluca Lapadula személyében jelenleg két középcsatár áll Vincenzo Montella rendelkezésére, ezért Cutrone végleg felkerült az első csapathoz.

A 19 éves csatárt ebben a szezonban eddig három alkalommal nevezte Montella a meccskeretbe.

14 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Sajnos csak úgy tudna kibontakozni, ha Lapa és Bacca lesérülne… Kicsit Locatelli féle szerencse hozzásegíthetné őt az aktív játékhoz… úgy érzem szépen beállna a sorba a tehetségeink mellé, ha rendszeresen játszana…

     • Szerintem úgy érti: Sőt!! ->Jobbak is lennénk 2 támadóval. Amúgy ebben az esetben Niang is támadó poszton lenne bevethető, így még mindig van 2 csatár a padon. Bonaventura és Suso főleg gyengébb csapatok ellen 3-5-2-ben játszhatnának ugyan úgy a szélen, mint most. Belül akár Locatelli – Koco – Bertolacci/Honda

     • Jose már megválaszolta…de szerintem érthető voltam a 2 csatáros rendszerrel…. én továbbra is a 3-5-2 felállást látom a legmegfelelőbbnek a jelenlegi keretünkhöz !!! Hiszen ha kapok 25 játékost akkor nem az van hogy őket belevésem a saját rendszerembe,hanem megnézem miket tudok kihozni a keretből….Na ezért mennek sorba tönkre a játékosaink a keretben,mert Montella ebben olyan gyenge hogy csak naaaaa…… Tönkre vágta Hondát,LA-t,Zapata-t…nem csak ő már pippo kezdte ezt a baromságot…..

      13 bevethető játékosunk van a többi null értékes kuka !!!!

      Egyébként Denes barátom ! Suso és Bona nagyon nem csatár !!! Ha már írsz ide,és próbálsz vmit ráhúzni vkire,elötte tanácsolnám alapozd meg a tudásodat 🙂 csak jó tanács….

     • Kedves Milanka2013!

      Te milyen megalapozott tudásról beszélsz? Te mikor és hol alapoztad meg a sajátodat?
      Akkor amikor a terjengős Hegyiiván szintű kommentjeiddel teletoltad az oldalt? Vagy könyvből tanultad, esetleg a FIFA17-ben szerezted? Ahol olyan jó vagy hogy akárhány csatárral még a legnehezebb fokozaton is nyerni tudsz?
      Álljon màr meg a menet.

      Lehet Bona tud kp-t is játszani, de attól még csatárt játszott az elmúlt néhány meccsen, azon a poszton ahol korábban Niang. (Vagy esetleg Niang sem csatár?:)) Susonál ez Bonához képest még egyértelműbb.
      Biztos valami olyasmi a megfejtésed hogy nem csatár, hanem szélső. Hát ilyen alapon akkor C. Ronaldo sem csatár, ő is mindig a szélén játszik, legalábbis onnan indul. Ezeket a játékosokat kp-nak gondolni óriási félreértés. Lehet, hogy kizárólag ékekben tudsz gondolkodni, de azért hidd el nem csak Ibra, Benzema vagy Jan Koller ill. Seva meg Pippo tekinthető csatárnak.
      Azért nem játszunk 3 5 2-t, mert két csatár mellett Montella nyilván nem tudnà Bonat és Susot is a csapatba rakni, túl sok lenne a támadó és a három belső kp mögött csak három védő lenne a jelenlegi 4 helyett – nem látja ebben a stabilitást. A jelenlegi Milan esetében örüljünk annak hogy egy játékrendszerben relatíve kiegyensúlyozottan tud teljesíteni, messze nem tartunk mèg ott, hogy kiscsapatok ellen kísérletezgethessünk.
      Az elmúlt évekhez képest messze most a legstabilabb a csapat, nem is értem mièrt merül fel egyáltalán hogy váltsunk formációt.
      Az meg szintén kőkemény, hogy meg vagy róla győződve hogy Montella rá akar erőltetni a csapatra egy játékrendszert, ahelyett hogy a rendelkezésére álló kerethez igazítaná a stratégiát. Te bizonyosan jobban látod ezt innen, végül is te edzed őket minden nap.
      Jaj.

 1. Nagyon kíváncsi lennék rá élesben. Ha ő is hasonlóan beválna a többi “tininkhez” hasonlóan, egyértelműen kijelenthető lenne, hogy a Milan lett az olasz utánpótlás új fellegvára. 🙂 (hacsak nem jelenthető ki már most)