Cutrone végleg felkerült az első csapathoz

14

A MilanNews.it beszámolói szerint Patrick Cutrone a nagyokkal fog készülni a szezon hátralévő részében.

Az 1998-as születésű támadó az előző szezonban 25 meccsen 14 gólt, idén pedig 13 meccsen 11 gólt szerzett a Primavera csapatban. Luiz Adriano távozásával Carlos Bacca és Gianluca Lapadula személyében jelenleg két középcsatár áll Vincenzo Montella rendelkezésére, ezért Cutrone végleg felkerült az első csapathoz.

A 19 éves csatárt ebben a szezonban eddig három alkalommal nevezte Montella a meccskeretbe.[adrotate banner=”28″]

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Végre !!!! Így kell megoldani ha elmegy egy támadó LA akkor egy megfelelő helyettes érkezik,saját nevelésű !!! Remélem kap lehetőséget is Cutrone,mert bizony ügyeske !!!

  • Sajnos csak úgy tudna kibontakozni, ha Lapa és Bacca lesérülne… Kicsit Locatelli féle szerencse hozzásegíthetné őt az aktív játékhoz… úgy érzem szépen beállna a sorba a tehetségeink mellé, ha rendszeresen játszana…

   • Elég ha alternatíva és 10-15 perceket játszik eleinte…ennyit pedig tudhat játszani…..főleg ha végre Montella látná,hogy lapadula és Bacca egyszerre is pályán lehet…sőt !!!

     • Szerintem úgy érti: Sőt!! ->Jobbak is lennénk 2 támadóval. Amúgy ebben az esetben Niang is támadó poszton lenne bevethető, így még mindig van 2 csatár a padon. Bonaventura és Suso főleg gyengébb csapatok ellen 3-5-2-ben játszhatnának ugyan úgy a szélen, mint most. Belül akár Locatelli – Koco – Bertolacci/Honda

     • Jose már megválaszolta…de szerintem érthető voltam a 2 csatáros rendszerrel…. én továbbra is a 3-5-2 felállást látom a legmegfelelőbbnek a jelenlegi keretünkhöz !!! Hiszen ha kapok 25 játékost akkor nem az van hogy őket belevésem a saját rendszerembe,hanem megnézem miket tudok kihozni a keretből….Na ezért mennek sorba tönkre a játékosaink a keretben,mert Montella ebben olyan gyenge hogy csak naaaaa…… Tönkre vágta Hondát,LA-t,Zapata-t…nem csak ő már pippo kezdte ezt a baromságot…..

      13 bevethető játékosunk van a többi null értékes kuka !!!!

      Egyébként Denes barátom ! Suso és Bona nagyon nem csatár !!! Ha már írsz ide,és próbálsz vmit ráhúzni vkire,elötte tanácsolnám alapozd meg a tudásodat 🙂 csak jó tanács….

     • Kedves Milanka2013!

      Te milyen megalapozott tudásról beszélsz? Te mikor és hol alapoztad meg a sajátodat?
      Akkor amikor a terjengős Hegyiiván szintű kommentjeiddel teletoltad az oldalt? Vagy könyvből tanultad, esetleg a FIFA17-ben szerezted? Ahol olyan jó vagy hogy akárhány csatárral még a legnehezebb fokozaton is nyerni tudsz?
      Álljon màr meg a menet.

      Lehet Bona tud kp-t is játszani, de attól még csatárt játszott az elmúlt néhány meccsen, azon a poszton ahol korábban Niang. (Vagy esetleg Niang sem csatár?:)) Susonál ez Bonához képest még egyértelműbb.
      Biztos valami olyasmi a megfejtésed hogy nem csatár, hanem szélső. Hát ilyen alapon akkor C. Ronaldo sem csatár, ő is mindig a szélén játszik, legalábbis onnan indul. Ezeket a játékosokat kp-nak gondolni óriási félreértés. Lehet, hogy kizárólag ékekben tudsz gondolkodni, de azért hidd el nem csak Ibra, Benzema vagy Jan Koller ill. Seva meg Pippo tekinthető csatárnak.
      Azért nem játszunk 3 5 2-t, mert két csatár mellett Montella nyilván nem tudnà Bonat és Susot is a csapatba rakni, túl sok lenne a támadó és a három belső kp mögött csak három védő lenne a jelenlegi 4 helyett – nem látja ebben a stabilitást. A jelenlegi Milan esetében örüljünk annak hogy egy játékrendszerben relatíve kiegyensúlyozottan tud teljesíteni, messze nem tartunk mèg ott, hogy kiscsapatok ellen kísérletezgethessünk.
      Az elmúlt évekhez képest messze most a legstabilabb a csapat, nem is értem mièrt merül fel egyáltalán hogy váltsunk formációt.
      Az meg szintén kőkemény, hogy meg vagy róla győződve hogy Montella rá akar erőltetni a csapatra egy játékrendszert, ahelyett hogy a rendelkezésére álló kerethez igazítaná a stratégiát. Te bizonyosan jobban látod ezt innen, végül is te edzed őket minden nap.
      Jaj.

 2. Nagyon kíváncsi lennék rá élesben. Ha ő is hasonlóan beválna a többi “tininkhez” hasonlóan, egyértelműen kijelenthető lenne, hogy a Milan lett az olasz utánpótlás új fellegvára. 🙂 (hacsak nem jelenthető ki már most)

  • Ez csak nézőpont kérdése. Valóban beváltak,de ez nemcsak az ő érdemük, hanem egyúttal minősíti a jelenlegi felnőtt keret szinvonalát is. Ettől függetlenül tény h. ügyesek és reméljük klasszis játékosokká érnek.

   • Sajnos igen. Valamint az is igaz, hogy jelenleg nincs kitől tanulniuk…maximum csak akkor, ha erősebb ellenfelekkel kerülnek szembe.
    De inkább nézzük a pozitív oldalát a dolgoknak. 🙂

  • Lehet másoknál is vannak ilyen vagy erősebb játékosok is csak nekik nincs hova berakniuk őket mert sajnos nekik megvan a normális keretük. Nem kell tizenévesektől csodát várjanak. Mi meg lassan úgy örülhetünk egy tini felhozásának mint egy igazolásnak.

 3. Suso és Bonaventura nem csatár, mint ahogy Honda sem az és Boateng sem. Mi mindenkiből csatárt csinálunk.:-)

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet