Olasz kupa: Niang eltiltott, Abate és Kuco visszatért

15

Vincenzo Montella, a csapat edzője kijelölte 23 fős keretét a csütörtöki Torino elleni kupamérkőzésre.

A Milan az Olasz kupa nyolcaddöntőjében a Torinót fogadja a San Siróban csütörtökön 21:00-kor.

Sérülés miatt biztosan kihagyja a találkozót Luca Antonelli, Alessio Romagnoli, Mati Fernandez és Riccardo Montolivo, míg M’Baye Niang eltiltását tölti. Jó hír, hogy kedden Ignazio Abate és Juraj Kucka is teljes értékű edzésmunkát végzett, így mindketten felépültek sérülésből. Luiz Adriano a távozás küszöbén áll, ugyanis nemrég elutazott Oroszországba, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon a Szpartak Moszkvánál.Egyébként a keretben ott van Marco Storari neve, míg Patrick Cutrone a Primavera csapatból került fel.

A MILAN KERETE A TORINO ELLEN:

KAPUSOK VÉDŐK KÖZÉPPÁLYÁSOK TÁMADÓK
Gianluigi Donnaurmma Ignazio Abate Andrea Bertolacci Carlos Bacca
Alessandro Plizzari Davide Calabria Giacomo Bonaventura Keisuke Honda
Marco Storari Mattia De Sciglio José Sosa Gianluca Lapadula
Gustavo Gomez Manuel Locatelli Patrick Cutrone
Gabriel Paletta Mario Pasalic Suso
Rodrigo Ely Andrea Poli
Leonel Vangioni Juraj Kucka
Cristian Zapata

 

[adrotate banner=”28″]

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Örülök ennek a Cutrone névnek a keretben.. Szépen fel kell építeni és súlytalanabb meccseken berakni játszani.

 2. Remélem Cutrone kap 15 percet legalább ! Végre a keretben van !
  Viszont Ely,Vagnioni,Sosa minek van a keretben ? Inkább primacmverásokat kellett volna helyettük a keretbe tenni. . .

 3. Antonellit én sem értem mi baja van már megint. Kíváncsi vagyok mi lesz a kezdő. Jó lenne látni Calabriát játszani. Szerintem Sosa is kezdeni fog. Valami ilyesmi lesz véleményem szerint:
  Plizzari (?) – Calabria, Gómez, Zapata(?), DeSciglio-Sosa,Poli,Bertolacci-Bonaventura, Lapadula, Suso.

  • Ha ezzel a felállással játszunk akkor inkább ki se álljunk annyira komolytalan lenne. . . Simán gurítanak egy 4est belottiék az általad felsorolt csapat féleségnek.
   Remélem a legerősebb összeállításunkban lépünk pályára és komolyan vesszük a kupát !

   • Hát a Gazetta szerinti várható kezdőtől nem álltam messze:D kíváncsi vagyok mi lesz. Természetesen én is a legerősebb kezdőt küldeném pályára, ez csak egy tipp volt.

  • Ìgy valóban èrdekes. Torino szerintem erős kezdővel áll fel, kìváncsi leszek Montella hogy dönt. Gondolkodhat úgy h. nem pihentet, elvègre a torinoiak sem lesznek pihentebbek a bajnokin. Vagy fontosabb a 3 pont ès egy gyenge kezdőt küld fel a kupa meccsen.

   • Hatalmas edzői hibának tudnám be,ha nem a lehető legerősebb csapattal ugranánk neki a Totonak…szerintem nem vagyunk olyan helyzetben,hogy feladjuk egy ilyen fontos frontot az európai kupák indulása érdekében…..nincs borítékolva,hogy ott leszünk a végső elszámolásnál a bajnokság alapján….arról nem is beszélve,hogy egy újabb lehetőség megnyerni az olasz kupát is a szuper után…..

    • Én mindenképpen a bajnokságot erőltetném.Pedig az utóbbi pár évben sokszor kiakadtam h. mennyire könnyen elengedtük a kupát. Szerintem is fontos, de most ebben a szezonban más a helyzet. Olyan gyenge a pad, h. 2-3 játékos kiválása komoly problémákat okoz az amúgy sem fergeteges játékunkban. Emiatt rotálni sem tud Montella, de úgy látom amúgy sem az a fajta. Nincs borítékolva,hogy ott leszünk a végső elszámolásnál a bajnokság alapján. Ez így is van, de a többiek is szórják a pontokat rendesen. Amennyiben így is lecsúszunk az El-ről, akkor nem is baj. Pofozógépnek ne menjünk már ki és ne égessük tovább magunkat. Viszont, ha továbbra is lőtávolban marad a 3. hely, akkor mindent fel kell tenni rá. Nagyon kellene a BL. Nem csak a pénz miatt (mert reméljük az lesz) hanem h. újra visszakerüljünk Európa foci térképére és egy jobb játékosnak is legyen alternatíva a Milanba igazolni.

 4. Az, hogy Niang eltiltott, a meccs legjobb forgatókönyve. Lehetne egy 2 éves eltiltása, hogy hagyjon végre egy szabad helyet a csapatban a jobbaknak…

 5. Mindkettõ fontos. A kupában és a bajnokságban is a legerõsebb kezdõt küldeném a pályára amit csak lehet, minimális változtatással.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet