2022. szeptember 29., csütörtök

Kucka: “Az Inter elleni derbi egy igazi harc lesz”

-

Juraj Kucka szerint a milánói derbi egy roppant különleges mérkőzés, azonban úgy véli, hogy ezúttal nem a taktika fogja eldönteni a három pont sorsát, hanem a küzdelem.

“Ez mindenképpen egy különleges mérkőzés, hiszen a hangulat felejthetetlen a derbiken. Nagy a várakozás és már alig várjuk, hogy a pályán legyünk vasárnap.” – kezdte a nyilatkozatát a szlovák középpályás.

“Nem ez lesz a szezon legfontosabb meccse, mert mindegyik ugyanolyan fontos. Nem hiszem, hogy a taktika fogja jelenteni a különbséget, mert ez egy igazi harc lesz. Azt tesszük, amit az edző kér tőlünk és pontosan úgy készülünk, ahogy az összes többi összecsapásra. Nyugodtak vagyunk és remek a hangulat. A válogatott szünet miatt kemény mérkőzésre számítok. 0-0-ról kezdünk, de nyerni akarunk és 100 százalékot kell beleadnunk, hogy otthon tartsuk a három pontot. A nyáron senki sem gondolta volna, hogy a harmadik helyen fogunk állni a bajnokságban és 8 pontos előnyünk lesz az Interrel szemben. Nagyon elégedettek vagyunk a teljesítménnyel és továbbra is így kell folytatnunk.”

“Szeretnék gólt szerezni, hiszen ez lenne az első találatom a derbin.” – fejezte be.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS