“Gigio olyan érett, mint egy veterán” – Raiola

2

Gianluigi Donnarumma jövőjét nagyban meg fogja határozni, hogy a klubot megvásárolni szándékozó kínai befektetők mennyire komoly projekttel állnak elő – nyilatkozta a játékos sztárügynöke, Mino Raiola.

Donnarumma közel egy évvel ezelőtt debütált a Milanban, még Sinisa Mihajlovic irányítása alatt. Azóta rendkívüli teljesítménnyel kulcsember a kezdőcsapatban.

“Gigio 17 éves, de olyan érett, mint egy veterán. Minden egyes edzésen fejlődik, ő egy nagyon komoly és udvarias srác. Ahogy korábban is mondtam, a világ legjobb kapusává válhat. A jövője a Milanban? Ez attól függ, hogy mi a kínaiak szándéka. Törlesztik az adósságokat és átalakítják a klubvezetést, de szeretném látni, hogy szenvedélyesek a Milan iránt.” – mondta Raiola.

A várakozások szerint az olasz válogatott kapussal hosszú távra tervez a Milan, ugyanis februárban – amint betöltötte a 18. életévét – egy 5 évre szóló szerződést kaphat.[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Lassan kezd elmenni a dolog abba az irányba, hogy az ügynök diktálja a játékosnak, hogy hol játszon. Biztos vagyok benne, hogy sikerül megegyezni Donnarummával és remélem a “zsírossal„ is. De afelől nincs kétségem, hogy kb 2-3 év múlva Raiola újra próbálkozik majd.

    Hajrá Donnarumma!!!

  2. Ja, engem is az a duma b.sz fel, hogy “szeretném látni ,hogy szenvedélyesek a Milan iránt”… Amivel nyilván egyet is értenék, de nehogy már ez a dagadt g.ci pénzhajhász papoljon a szenvedélyről,meg hogy ő mit szeretne látni. Ő a játékos alkalmazottja, és nem fordítva.